REAL LIFE TODAY I LOVE

Tι μπορούμε να κάνουμε


5 Ιανουαρίου 2014

Εμείς έχουμε θέση στην αλλαγή αυτή; Ενεργή θέση. 

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραπονιούνται συνεχώς για τις αναποδιές της ζωής τους και πως οι ατυχίες είναι απόρροια τρίτων. Οι γονείς, το κράτος, η κοινωνία. Κάποιοι άλλοι περιμένουν να τους πέσει το λαχείο για να αλλάξει η ζωή τους, άλλοι ελπίζουν σε μια πράξη ευεργεσίας που φυσικά δεν έρχεται ποτέ, ενώ κάποιοι άλλοι ελπίζουν ν΄αλλάξουν τον κόσμο και καταλήγουν να τα χάνουν μπροστά στην πρόκληση.

Ο Φέρραν Ραμόν Κορτές, ειδικός στην επικοινωνία, σκέφτεται το εξής για το θέμα αυτό:

"Το ν' αλλάξουμε ζωή δεν εξαρτάται απ΄την τύχη αλλά από τη θέληση μας. Εξαρτάται πάνω απ΄όλα, από τη σοβαρότητα των προθέσεων μας και από την ικανότητά μας, με το που θα είμαστε πεπεισμένοι ότι θα το κάνουμε, να χαράξουμε ένα καλό πλάνο, ακολουθώντας το με την αυστηρότητα και τη μεθοδικότητα που απαιτείται ώστε να πραγματοποιηθεί και να μη μείνει στο πλαίσιο της καθαρής φαντασίας.

Το ν΄αλλάξουμε ζωή προϋποθέτει να μπορέσουμε να δούμε μέσα μας και να αναθεωρήσουμε όλες τις ιδέες που δεν είναι λειτουργικές και μας προκαλούν το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Προϋποθέτει να μπορέσουμε να ξαναβάλουμε σε τάξη όλα τα κομμάτια ώστε να φτιάξουμε έναν καινούριο οδηγό για τον οποίο θα αισθανόμαστε υπεύθυνοι και με τον οποίο θα θέλουμε να δεσμευτούμε".

Εφόσον τα κατανοήσουμε όλα αυτά και τα αποδεχτούμε, το μόνο που μένει είναι να κάνουμε την αρχή. Και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ΄το τώρα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.