REAL LIFE TODAY I LOVE

Weekend # 1: "The Fun & Movie Chapter"


15 Απριλίου 2014

Τα Σαββατοκύριακα μου μένει λίγος ελεύθερος χρόνος. Έτσι σκέφτηκα να φτιάξω ένα moodboard, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο που θα μοιράζομαι μαζί σας. Αυτό που ακολουθεί είναι η πρώτη μου απόπειρα και η αρχή μιας αλυσίδας από μικρές φωτογραφικές ιστορίες.

Επιτέλους Σάββατο! Και γίνεται ακόμα καλύτερο τώρα που ζεσταίνει ο καιρός. Με τον ήλιο να μπαίνει από το παράθυρο ξεχνιέσαι για λίγο και αμέσως η διάθεση φτιάχνει.

photo

Το σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στα παιδιά και στους φίλους. Πρόσκληση σε παιδικό πάρτι, επίσκεψη στο φούρνο, αγορά λουλουδιών, μαγείρεμα στο σπίτι, τακτοποίηση ντουλάπας, επιλογή ταινίας για το το Σαββατόβραδο.

Επιδρομή στην ντουλάπα λοιπόν για να βρω τι θα φορέσω.

photo 2

Θα φορέσω κάτι χρωματιστό και χαρούμενο που ταιριάζει και με το καλοκαιρινό mood.

photo 1

Αγαπημένες καουμπόικες μπότες για να ολοκληρώσω το outfit. Ποιο χρώμα όμως;

Μετά το απογευματινό παιδικό πάρτι, η βραδιά του Σαββάτου έχει μαγειρική. Πένες με λαχανικά, ένα μπανάκι και πυτζάμες νωρίς!

penne

Το Σάββατο είναι η μέρα που μπορώ να απολαύσω το μπάνιο, χωρίς να βιάζομαι. Και φυσικά η περιποίηση των μαλλιών δεν λείπει.

pantene

Η νέα σειρά της Pantene, Expert Collection Age Defy είναι ιδανική αφού πρόκειται για μία πρωτοποριακή, ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών που καταπολεμά τη γήρανσή τους, αντιμετωπίζοντας τόσο τους εξωγενείς όσο και τους ενδογενής παράγοντες που επηρεάζουν την τρίχα, και τα κάνει να φαίνονται 10 χρόνια νεότερα.

Saturday Movie Night με το "Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα"!

photo

Η σκηνοθετική προσέγγιση του Δανού βραβευμένου σκηνοθέτη Bille August και η ερμηνεία του Jeremy Irons θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς σινεφίλ. Η ταινία αφηγείται το ξαφνικό ταξίδι ενός Ελβετού καθηγητή που διασχίζει την Ευρώπη με ένα τρένο στην προσπάθεια του να εξιχνιάσει το μυστήριο του βιβλίου ενός Πορτογάλου συγγραφέα. Καταλήγοντας στην Πορτογαλία σιγά- σιγά ανακαλύπτει μεγάλα μυστικά της σκοτεινής περιόδου της δικτατορίας, την δράση μιας ομάδας ηγετών της αντίστασης και ένα απαγορευμένο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε δύο άνδρες και μια γυναίκα.

Κυριακή των Βαΐων και τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Ευκαιρία για μια ωραία βόλτα.

image
Το απόκτημα από την εξόρμηση στα μαγαζιά: Ένα πολύχρωμο ριχτάρι από τα Zara Home.
Γρήγορη επιστροφή στο σπίτι και ντύσιμο για θέατρο.
photo 3

Πρέπει να αλλάξω outfit... και κατέληξα εύκολα σε έναν απλό συνδυασμό με κλασσικές και άνετες μαύρες μπαλαρίνες.

Το Εθνικό Θέατρο ανέβασε την Τρελή του Σαγιό του Ζαν Ζιρωντού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και τους Άννα Παναγιωτοπούλου, Θανάση Τσαλταμπάση, Πάνο Σταθακόπουλο, Βασίλη Ρίσβα, Μαρίνα Καλογήρου και πολλού ακόμα ηθοποιούς.

photo 1

Μία καλή προσπάθεια, μία παράσταση που αξίζει να δείτε μέσα στις γιορτές.

ebcf7b00c27111e3aa590002c9d3cf84_8

Η σκηνή του Εθνικού είναι μεγαλοπρεπής και καθηλωτική.

photo 2

Η Αθήνα το βράδυ είναι υπέροχη και το Εθνικό φωτισμένο συμβάλλει αρκετά στην εικόνα της πόλης.

a1d6b2b6c28511e3bc620002c9dc9f30_8

Το τελευταίο insta της ημέρας: Ο Αττικός ουρανός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.