REAL LIFE TODAY I LOVE

Οι υπηρεσίες ενός κομμωτηρίου με ένα κλικ


1 Δεκεμβρίου 2014

20FORYOU1.png

Ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες σήμερα είναι αυτό του χρόνου. Είτε είσαι εργαζόμενη, είτε μητέρα ή και τα δύο μαζί ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσεις στον εαυτό σου είναι περιορισμένος.

Κι εγώ με τη σειρά μου, ως εργαζόμενη μητέρα δυσκολεύομαι να βρω λίγο χρόνο για την προσωπική μου περιποίηση. Επομένως για ό, τι χρειάζομαι πρέπει να βρω τον τρόπο να μειώνω το χρόνο που απαιτείται. Ένα παράδειγμα είναι η περιποίηση των μαλλιών μου. Η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι πολυτέλεια, ενώ και στο σπίτι δεν μπορώ να τους αφιερώνω το χρόνο που χρειάζονται για να είναι υγιή και λαμπερά.

Προσπαθούσα λοιπόν να βρω μία λύση που να μην είναι χρονοβόρα αλλά και ταυτόχρονα να μην στερούνται τα μαλλιά μου αυτό που χρειάζονται. Ψάχνοντας αρκετά τη βρήκα! Το artofcolour.gr είναι αυτό που χρειάζομαι. Πλήρως ενημερωμένο και με εξειδικευμένα προϊόντα για τα μαλλιά προσφέρει τη γνώση του ειδικού κατ’ οίκον. Στις σελίδες του μπορώ να βρω προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και μια σειρά από εξαίρετης ποιότητας υπηρεσίες που πραγματικά μου λύνουν τα χέρια. Μία διαδικτυακή περιήγηση θα σας πείσει.