REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook No 6 #JoyTalk


27 Μαρτίου 2015

J_TR.jpg

Ακόμα ένα γύρισμα για το Joy Talk και η μέρα μου αν και προμηνύεται κουραστική, θα είναι σίγουρα ευχάριστη! Σας έχω πει πόσο απολαμβάνω την προετοιμασία και την κουβέντα με τους καλεσμένους μου…; Βοηθάει πολύ ο πολύχρωμος και χαρούμενος χώρος που φιλοξενεί τα γυρίσματα. Το όμορφο σπίτι στο κέντρο το αισθάνομαι πια πολύ οικείο!

Ξεκίνησα με δυνατή μουσική για να ξυπνήσω καλά και να φτιάξω τη διάθεσή μου, αφού δεν βοηθάει ο καιρός σ’ αυτό -κι ας βρισκόμαστε στο τέλος του Μάρτη-.

APIVITA

Μαζί με τη μουσική άναψα ένα κερί Apivita με άρωμα λεβάντα και η όμορφη μυρωδιά πλημμύρισε το χώρο! Αφού έκανα ένα ζεστό ντους, συνέχισα μία με μία μίνι περιποίηση, την οποία σας προτείνω να κάνετε όταν βρίσκετε έστω λίγο χρόνο. Μία ήπια απολέπιση προσώπου με βερύκοκο και μία μάσκα σύσφιξης με βασιλικό πολτό, και τα δύο από την Apivita.

smoothie

Εφοδιάστηκα με ενέργεια πίνοντας ένα δυναμωτικό smoothie και ξεκίνησα για το γύρισμα.

Όταν έφτασα επικρατούσε μία ηρεμία και απόλαυσα την προετοιμασία μου ακόμα περισσότερο.

essie mood

Ξεκίνησα με το μανικιούρ.

essie

Ήθελα μια κόκκινη απόχρωση κι έτσι διάλεξα από την παλέτα της essie όλα τα κόκκινα, τα έβαλα στη σειρά και κατέληξα στο aperitif.

essie_hands

Σειρά έχουν τα μαλλιά και το make up. Ένα απλό ίσιωμα για τα μαλλιά και natural ύφος στο make up.

kerastase

Η σειρά Couture Styling της Kérastase έχει τα κατάλληλα προϊόντα styling για όποιο hairlook κι αν επιλέξω.

MACΌλες οι γήινες αποχρώσεις από τη MAC.

Και τώρα τα ρούχα! Όπως ανέφερα και πιο πριν είχα ανοιξιάτικη διάθεση παρά τον καιρό. Έτσι όταν είδα το κίτρινο φόρεμα σε ίσια γραμμή από τα H&M ήξερα τι θα φορέσω.

hm

Είναι τόσο ωραίο κι έντονο από μόνο του το χρώμα που δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι άνετες κόκκινες μπαλαρίνες και σκουλαρίκια από την αγαπημένη μου Ileana Makri.

IMG_4685

Είμαι έτοιμη! Το ίδιο και η Βασιλική, οπότε το γύρισμα ξεκινάει!

VERT_TROUFAKOU

[gallery-436677]