REAL LIFE TODAY I LOVE

Jenny Jenny είσαι εδώ;


16 Οκτωβρίου 2015

jenny-γέλιο-με-frau1.jpg

Παλιότερα δεν μου άρεσε πολύ το όνομά μου. Το βαφτιστικό μου, όπως λέμε είναι Πολυξένη -κι όχι Ευγενία που νομίζουν οι περισσότεροι. Όταν η μητέρα μου ένιωσε πως έσπασαν τα νερά, έβλεπε τη γνωστή ελληνική ταινία με την Καρέζη και με αφορμή αυτό το κομβικό γεγονός, με φώναζε "Τζένη".

Λένε πως τα ονόματα είναι μια προίκα και ορίζουν με έναν τρόπο και μια "μοίρα". Έτσι, αυτό το όνομα χαρακτήρισε πολλούς σημαντικούς σταθμούς της ζωής και της πορείας μου. Jenny.gr ονομάστηκε το site μου και τώρα, ένα ακόμα project παίρνει το όνομά μου. Με μεγάλη χαρά, όρεξη, συγκίνηση και ενθουσιασμό λοιπόν, ξεκινάει η νέα μας εκπομπή από τη συχνότητα του MEGA αυτό το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, στις 12:00.

[caption id="attachment_497205" align="alignleft" width="427"]12070852_1495192880781179_1633177340_n #dream_team[/caption]

Το Jenny Jenny είναι μια ιδέα που την κυοφορούσα εδώ και τρία περίπου χρόνια. Μου άρεσε η προοπτική μιας ομαδικής δουλειάς με πράγματα που μας αφορούν όλους και πρόσωπα που έχουν να πουν πολλά. Δεν συνηθίζω να λέω πόσο τέλεια περνάμε και τι ωραίο κλίμα υπάρχει στα γυρίσματα και όλα αυτά τα politically correct που πρέπει να λέγονται... μα στην περίπτωση μας δυσκολευόμαστε στα γυρίσματα. Τα γέλια, οι φωνές, τα σαρδάμ και τα υπονοούμενα είναι όλα όσα έφερε η οικειότητα που δημιουργήθηκε ματαξύ μας σχεδόν από τις πρώτες μας συναντήσεις.

Ο Παναγιώτης είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, πολύ επικοινωνιακός, ακομπλεξάριστος και μέσα σε όλα. Η Ελιάνα είναι ένα μια προσωπικότητα με την οποία ήθελα καιρό να συνεργαστώ, με πολλά ενδιαφέροντα, χιούμορ και δεν κολλάει πουθενά! Η Αμαλία είναι τηλεοπτική αποκάλυψη, δίνει έναν νέο ορισμό στην έννοια της σύγχρονης μαμάς και θα το διαπιστώσετε. Η Έλενα είναι μαι φρέσκια φατσούλα με πολύ αγάπη και όρεξη για αυτό που κάνει και ορθάνοιχτα μάτια σε ότι αφορά στη μόδα. Ο Γιώργος είναι ένα νέο παιδί, άμεσο και ταλαντούχο, που κάνει το σπίτι των γυρισμάτων να μυρίζει κάθε φορά όλο και πιο λαχταριστά.

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ έναν έναν για την όρεξη και το κέφι που έχετε βάλει σε αυτή τη δουλειά και ξέρω πως μας περιμένει ένας μυθικός χειμώνας. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Foss Productions και εδώ έρχεται μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων από το χώρο της διαφήμισης να δώσουν μια εντελώς νέα τηλεοπτική αισθητική στο όλο concept. H σκηνοθεσία αφέθηκε στα χέρια του Λεωνίδα Πανωνίδη και όπως θα δείτε... δικαίως!

Ό,τι και να πούμε, όλα θα φανούν στο χειροκρότημα. Δίνουμε λοιπόν το rdv μας για το Σάββατο στις 12:00. Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το trailer της πρώτη εκπομπής εδώ.

 [gallery-497508]