REAL LIFE TODAY I LOVE

Ένα "πολυδιάστατο" λάδι ομορφιάς


15 Δεκεμβρίου 2015

face_clean.jpg

Ένα πολυδιάστατο προϊόν, ενισχυμένο με αντιγηραντικές και ενυδατικές δράσεις είναι αυτό που η κάθε γυναίκα αναζητά για το νεσεσέρ της. Εγώ βρήκα ένα δραστικό έλαιο που όχι μόνο συνδυάζει την ενυδάτωση και την αντιγήρανση αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα ή τα μαλλιά. Το Cleria Dry Oil είναι ένα λάδι ομορφιάς που σίγουρα θα αγαπήσετε από την πρώτη του κιόλας χρήση.

Η σύνθεσή του είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να δρα πολυεπίπεδα στη φροντίδα της επιδερμίδας. Το έλαιο Camelia είναι υπεύθυνο για την ενυδατική προσφορά του Cleria Dry Oil στην επιδερμίδα, ενώ το έλαιο μαστίχας ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας για την πρόληψη της γήρανσης. Ταυτόχρονα, το Cleria Dry Oil περιέχει φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, τα οποία επίσης δρουν κατά της γήρανσης αφού συμβάλλουν στην ενίσχυση της άμυνας του δέρματος και εμποδίζουν τη διαδερμική απώλεια νερού από αυτό.

cleria

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το Cleria Dry Oil είναι το γεγονός ότι η ειδική του σύνθεση είναι έτσι σχεδιασμένη για να βοηθάει στην παραγωγή της πρωτεΐνης Klotho, γνωστής ως πρωτεΐνη της νεότητας! Ουσιαστικά είναι μία πρωτεΐνη που βοηθάει στην επιβράδυνση της γήρανσης και συνδέεται με τη διαδικασία της κυτταρικής αποτοξίνωσης της επιδερμίδας.

Τέλος, η καταπραϋντική του δράση είναι ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που το κάνει απαραίτητο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Οι φυσικοί εστέρες OGT που περιέχονται στη σύνθεση του Cleria Dry Oil είναι βοηθούν στην αποκατάσταση της ερεθισμένης επιδερμίδας.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμά του μετατρέπουν το Cleria Dry Oil σε ένα πολύτιμο λάδι που είναι ικανό να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη κι αν έχετε. Δοκιμάστε το στο πρόσωπό σας και μη διστάσετε να το τοποθετήσετε στο σώμα κυρίως σε σημεία που παρατηρείται ξηρότητα όπως αγκώνες ή γόνατα. Φυσικά, λίγες σταγόνες στις άκρες το μαλλιών είναι ιδιαίτερα ευεργετικές για την ενυδάτωση αλλά και την αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης τρίχας. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, η αίσθηση που θα σας μείνει θα σας ενθουσιάσει το δέρμα αλλά και τις αισθήσεις σας.