REAL LIFE TODAY I LOVE

Xmas family weekend


21 Δεκεμβρίου 2015

jen-31.jpg

Έχουμε μπει για τα καλά στην καρδιά των γιορτών κι αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν για πολλούς λόγους ιδιαίτερο για μένα. Ο κυριότερος ήταν ότι βρέθηκα επιτέλους σπίτι και με τα 3 παιδιά μου. Η μεγάλη μου κόρη επέστρεψε για τις γιορτές κι όπως καταλαβαίνετε στο σπίτι επικρατούσε μία αναστάτωση ευτυχίας!

breakfast

Το Σάββατο ξύπνησα νωρίς για να ετοιμάσω special πρωινό για όλους μας. Μέσα στον ενθουσιασμό μου όμως μάλλον το παράκανα κι ετοίμασα αρκετά. Αφού τελειώσαμε το πρωινό μας, τα παιδιά εξαφανίστηκαν... αφού ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Είχε λείψει πολύ ο ένας στον άλλον.

HOPE_PHOTO

Εγώ αφού μάζεψα, κάθισα να ρίξω μία πιο σχολαστική ματιά στο τελευταίο Winter Issue του HOPE για να τους αφήσω να πούνε τα δικά τους. Το νέο τεύχος έχει μία "retronaut" διάθεση και είναι η καταλληλότερη συντροφιά για να χαλαρώσω μισή ωρίτσα πίνοντας το τσάι μου. Ένα πράγμα που πάντα με ενθουσιάζει στο HOPE κι ίσως δεν το έχω αναφέρει ποτέ είναι ότι το κάθε θέμα έχει και τη δική του μουσική επένδυση. clothes (8)

LBD: Απαραίτητη, safe και all time classic επιλογή. Ιδού η επιλογή μου για τις γιορτινές μέρες από τα Collective.

Το HOPE μου έδωσε έμπνευση και πολλές ιδέες κι έτσι κατευθύνθηκα στην ντουλάπα μου για να κάνω μία ανακατάταξη που ήθελα εδώ και καιρό. Πρόσφατα είχα κάνει μερικές αγορές από τα Collective και ήθελα να κάνω τακτοποίηση και πιθανούς συνδυασμούς για ένα βραδινό κάλεσμα που είχα.

pumps

Κατέληξα στο μαύρο φόρεμα για τη βραδινή έξοδο και έπρεπε να διαλέξω με τι παπούτσια θα το συνδυάσω. Ήμουν μεταξύ ενός ζευγαριού γόβες και ψηλοτάκουνων booties που είχα πάρει επίσης από το Collective.

shoes (4)

Αποφάσισα να φορέσω τα booties για ένα total black look!

FullSizeRender (2)

Το απόγευμα ξαναμαζευτήκαμε στην κουζίνα, αυτή τη φορά για άλλο λόγο. Είχαμε οργανώσει beauty lab με τις κόρες μου και κάναμε τα μαλλιά μας και το μακιγιάζ. Δεν είχα μόνο εγώ βραδινή έξοδο...

furj (2)

Ετοιμάστηκα κι εγώ και φεύγοντας από το σπίτι πήρα μαζί μου αυτό το faux fur (Collective) γιλέκο για να ολοκληρώσω το outfit.

Την Κυριακή ξυπνήσαμε όλοι λίγο πιο αργά. Ετοιμαστήκαμε γρήγορα και κατευθυνθήκαμε προς το κέντρο της Αθήνας. Η αλήθεια είναι πως το κέντρο δεν διανύει φέτος την πιο στολισμένη του περίοδο, παρ' όλα αυτά η ατμόσφαιρα είναι χαρούμενη και γιορτινή κι έτσι ξεκινήσαμε μία οικογενειακή βόλτα.

f (2)

Αρχικά είχα διαλέξει αυτό το πουκάμισο για να το βάλω με ένα από τα αγαπημένα μου jeans.

clothes (2)

Στην οικογένεια όμως πάντα ακολουθούμε αυτές τις μέρες ένα άτυπο dress code και σήμερα ντύθηκα λίγο πιο καλά με ένα black & white, androgynous outfit (Collective).

jen (3)

#black&whiteoutfit

mpales (1)

Στάση 1η: Κατηφορίζοντας προς το Μοναστηράκι περάσαμε όλα εκείνα τα μαγαζάκια που βρίσκονται στα στενά και κρύβουν μικρούς θησαυρούς, όπως αυτές τις χειροποίητες, χριστουγεννιάτικες μπάλες. Στόχος της διαδρομής ήταν να φτάσουμε σε ένα ιδιαίτερο βιβλιοπωλείο στην Κολοκοτρώνη, το "Φωταγωγό".

mpales (2)

Πρόκειται για ένα εναλλακτικό βιβλιοπωλείο, στη στοά Κουρτάκη, όπου συγκεντρώνει πολλά βιβλία από τις περιποιημένες εκδόσεις "To Ροδακιό".

FullSizeRender

Διαλέξαμε βιβλία για μας και για τα δώρα των Χριστουγέννων.

photo (2)

Χριστούγεννα είναι οπότε που αλλού θα μπορούσαμε να πάμε αν όχι στο Noël; Το concept του μαγαζιού εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό, κάθε μέρα του χρόνου να είναι χριστουγεννιάτικα.

photo (1)

Ειδικά αυτές τις μέρες η ατμόσφαιρα είναι ακόμα πιο γιορτινή και παραμυθένια.

IMG_1697

Επιτέλους πάλι όλοι μαζί!

Polarexpress

Επιστρέψαμε στο σπίτι αργά το απόγευμα και αφού ήμασταν όλοι κουρασμένοι πιάσαμε τους καναπέδες και είδαμε το "Pollar Express". Είναι μία ταινία που βλέπουμε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, αφού ο γιος μου τη λατρεύει!

Merry Christmas!