REAL LIFE TODAY I LOVE

Scrapbook #JennyJenny no11


Τζένη Μπαλατσινού

15 Φεβρουαρίου 2016

1148607.jpg

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, θέλοντας και μη ήταν αφιερωμένο στον έρωτα. Και λέω θέλοντας και μη γιατί η ομάδα του Jenny Jenny διχάστηκε σε Valentine και Anti-Valentine team. Ο κοινός τόπος όλων όμως ήταν να διακωμωδήσουμε τις γραφικότητες και να υπερασπιστούμε όμως της αγάπη.

love

#lovedeco Όπως ήταν φυσικό και το σπίτι μπήκε σε love mood με τα απαραίτητα κεράκια και διάφορα άλλα διακοσμητικά items που "ψιθύριζαν" το "Love is in the Air". heart1#diylove Όπως είδατε, ο Παναγιώτης έβαλε το χεράκι στο σκηνικό, φτιάχνοντας μία φωτιζόμενη, ξύλινη καρδιά. Ε, είναι και ρομαντικό το αγόρι μας...!

cover-34

#guest Χάρηκα πολύ που είδα τη Ζέτα Δούκα και μάλιστα στην καλύτερη φάση της ζωής της. Έλαμπε ολόκληρη, ήταν ήρεμα και συνεχώς χαμογελούσε. Έμοιαζε απόλυτα έτοιμη να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί και μιλήσαμε χαλαρά και ειλικρινά για το πως βλέπει τις σχέσεις και τις εκδοχές επισημοποίησης.

bioten

#skincare Στο boudoir του σπιτιού μας αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε τα Bioten και τη σειρά Skin Moisture. Αυτό που κάνει τη σειρά αυτή να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα καθαρισμού είναι εμπλουτισμένα με 100% φυσικά συστατικά, όπως το βαμβάκι και το κυδώνι και απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος.

25

Με την Ελιάνα βρήκαμε την ιδανική σειρά της Bioten που ταιριάζει απόλυτα στην καθεμία, αφού πρώτα τα δοκιμάσαμε όλα!

58

To φυσικό καθαριστικό ματιών της Bioten με έλαιο αμυγδάλου είναι ιδανικό για να απομακρύνει ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ.

jenny-jenny_053-405x720-2

#guest Την Κυριακή του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι του Jenny Jenny φιλοξενήσαμε την Έλλη Κοκκίνου. Εννοείται ότι μας τραγούδησε αλλά είχαμε και μία πολύ "ζεστή" κουβέντα.

want

#perfume To WANT είναι το νέο άρωμα που υπογράφει το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared2 κι εκτός από τέλεια μυρωδιά έχει κι ένα εντυπωσιακό μπουκάλι. Η μυρωδιά του είναι σαγηνευτική και καθηλωτική με τις νότες μανταρινιού και τζίντζερ να αναμειγνύονται σε ιδανικές αναλογίες με τριαντάφυλλο και neroli που του χαρίζουν θηλυκότητα. want2

Το Want Dsquared2 μου βγάζει κάτι rock και δυναμικό ενώ ταυτόχρονα είναι φρέσκο και ξεχωρίζει.

12

#doctorlove Από αυτή την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη. Ειπώθηκαν πολλές αλήθειες σε σχέση με το ερωτικό προφίλ των Ελλήνων και ασφαλώς τρολάραμε τον Άγιο Βαλεντίνο.

FullSizeRenderΦεύγοντας από το σπίτι των γυρισμάτων κάτι μου μύρισε άνοιξη κι ας βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα του Φεβρουαρίου.