REAL LIFE TODAY I LOVE

#love or #hate: Πως θα γιορτάσω τον Άγιο Βαλεντίνο


Τζένη Μπαλατσινού

12 Φεβρουαρίου 2016

Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσα εύκολα να συγκαταλεχθώ ούτε στο στρατόπεδο των Valentine ουτε στο αντίστοιχο των Anti-Valentine τύπων γυναίκας. Τέτοιου είδους γιορτές πιο πολύ τις αντιμετώπιζα πάντα ως αφορμή για να σπάει η φόρμα της καθημερινότητας και ως πεδίο που χωράει πολύ χιούμορ και πείραγμα, παρά ως μια κατεξοχήν ερωτική ημέρα.

Φέτος έχω μεγαλεπήβολα σχέδια για το σ/κ του Αγίου Βαλεντίνου. Θα είναι ένα διήμερο που θα έχει από όλα: φαγητό, ταινίες, ροματζάδα... Ο ελεύθερος χρόνος για εμένα είναι σπάνιο φαινόμενο. Για αυτές όμως τις ημέρες έχω εφοδιαστεί με τα απαραίτητα και είμαι έτοιμη να το απολαύσω.

Το πρόγραμμα λοιπόν έχει ως εξής: 3 love movies που ονειρεύομαι να δω χουχουλιάζοντας στον καναπέ. Θα ξεκινήσω από το "Notebook" του Κασσαβέτης, το αρκετά τολμηρό "Love" του Gaspar Noé και για τέλος θα δω απαραιτήτως μια ακόμη φορά το κλασικό "Όσα παίρνει ο άνεμος". To project που είδα πρόσφατα με την αναβίωση της τελευταίας σκηνής της ταινίας ήταν τέλειο και μου έδωσε το inspiration.

Επί της ουσίας, αν έχω κάτι να γιορτάσω και μάλιστα πανηγυρικά είναι τον ελεύθερο χρόνο που εξασφάλισα για αυτό το Σαββατοκύριακο και θα τον περάσω με τα παιδιά μου... Αυτά κι αν είναι έρωτας άνευ όρων... Θα φτιάξουμε shortbread μπισκότα με την εύκολη συνταγή των 5 υλικών και μαζί με ζεστή σοκολάτα θα χαλαρώσουμε στον καναπέ παίζοντας επιτραπέζιο. Για μένα, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσει κανείς αυτό το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν δεν είναι φανατικός της γιορτής των ερωτευμένων.

#happyvalentinesday