REAL LIFE TODAY I LOVE

#Jennycares: Τα μαλλιά μου δίνουν χρώμα στη ζωή μου


27 Ιουλίου 2016

picmonkey-collage-2-1.jpg

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, εγώ χωρίς χρώμα δεν ζω. Τι εννοώ με αυτό; Ότι θέλω τα πάντα γύρω μου να έχουν χρώμα, φωτεινό και λαμπερό, όπως το φως του ήλιου. Ότι μου αρέσει η ζωή μου να περιβάλλεται από θετικότητα και ζωηράδα, από υγεία και ωραία διάθεση. Τι καλύτερο, λοιπόν, για να μου φτιάξει τη διάθεση, από το χρώμα;

Το πιστεύω βαθιά αυτό. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζω να έχουν πάντα φωτεινό χρώμα τα μαλλιά μου. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πάνω μας που να μπορούμε να ορίσουμε το χρώμα του, πέρα από το χρώμα των μαλλιών μας. Όταν το συμπέρανα αυτό, είπα να το εκμεταλλευτώ!

in

Γιατί, αν θέλω να λέω ότι μου αρέσει να βλέπω παντού χρώμα γύρω μου, τότε, χρειάζεται να ξεκινήσω από τον εαυτό μου –όπως συμβαίνει με τα πάντα στη ζωή. Έτσι κι εγώ έχω αποφασίσει ότι κάθε φορά που θα κοιτάζω στον καθρέφτη τον εαυτό μου, θα βλέπω την υγεία και το χρώμα που υποστηρίζω ότι θέλω να βλέπω γύρω μου. Υγεία στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά μου. Υγιή και λαμπερή όψη από κάθε άποψη, σε αυτό στοχεύω.

in 6

Και τι σχέση έχει το χρώμα με την υγεία και τα μπλέκω τόσο πολύ; Στο δικό μου μυαλό, όπως όλα συνδέονται, έτσι συνδέονται και αυτά τα δύο. Ποια από εσάς δεν έχει παρατηρήσει πως όταν κάποιος δεν είναι καλά, όλοι λέμε ότι «έχει χάσει το χρώμα του»; Όταν το λέμε αυτό, σκεφτόμαστε ότι δεν βλέπουμε μπροστά μας ένα υγιές χρώμα.

Για εμένα, το «ζωντανό» χρώμα φέρνει χαμόγελα και τα χαμόγελα φανερώνουν εσωτερική υγεία και ομορφιά. Έτσι δένουν όλα. Η εσωτερική ομορφιά φέρνει την εξωτερική και αντίστροφα!

Και όσο μου αρέσει να βλέπω στα μάτια κάποιου την εσωτερική του ομορφιά, άλλο τόσο μου αρέσει τα μάτια μου να βλέπουν ομορφιά παντού τριγύρω. Και ζωηράδα, και παιχνίδι, και εναλλαγές από την καλή διάθεση στην… ακόμα καλύτερη! Και αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών καμιά φορά, έτσι για λίγο, για να περνάει ευχάριστα η ώρα –πόσο πια;!

5

Θέλω να πω με όλα αυτά, ότι η υγεία των μαλλιών μου και του χρώματός τους είναι πολύ σημαντική γιατί, για εμένα, τα πάντα έχουν σημασία στη ζωή. Δεν υποστηρίζω το να παίρνουμε τα πράγματα πιο σοβαρά απ’ όσο χρειάζεται, αλλά να τους δίνουμε την αξία που έχουν. Ποιος μπορεί να πει ότι το χρώμα του ήλιου δεν του δίνει ζωή; Και τώρα σας αφήνω, πιάνω τα ξανθά μου μαλλιά ψηλά και τρέχω να τον προλάβω!

3

9

Έτσι όπως νοιάζομαι για το πρόσωπό μου και για το σώμα μου, το ίδιο νοιάζομαι και για τα μαλλιά μου! #careforhair #careforher #jennycares: Μην ξεχνάτε να νοιάζεστε για την ομορφιά σας και την ομορφιά γύρω σας.