REAL LIFE TODAY I LOVE

Δοκίμασα ένα προϊόν και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας


Τζένη Μπαλατσινού

17 Οκτωβρίου 2016

cleria24733.jpg

Μετά από διάφορα tips & tricks που έχω ακολουθήσει και μετά από πολλά beauty προϊόντα που έχω δοκιμάσει, γνωρίζω πλέον ότι αν θέλω να δείχνω νεότερη, δεν έχω παρά να εμπιστευτώ αυτούς που ξέρουν κάποια μυστικά παραπάνω και που αντί να μας το πουν με λόγια, μας το προσφέρουν (απλόχερα) μέσα από τα προϊόντα τους.

Η Cleria lift effect cream είναι μία κρέμα 24ώρου πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες και κατάλληλη για ώριμες επιδερμίδες, όποιος κι αν είναι ο τύπος δέρματος της καθεμιάς μας. Φυσικά θα είμαι ειλικρινής και θα σας πω ότι δε θα δείτε αποτελέσματα από την πρώτη φορά που θα τη φορέσετε, αλλά σίγουρα με τη χρήση - και μαλιστα σύντομα - θα δείτε την επιδερμίδα σας να βελτιώνεται. Χρησιμοποιήστε την κανονικά για ένα μήνα και αυτό που θα σας αρέσει πιο πολύ στο αποτέλεσμα δεν θα είναι το ότι είναι εμφανώς πιο ενυδατωμένη –που φυσικά και θα σας αρέσει και αυτό- αλλά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο ελαστική. Είναι πολύ σημαντικό ζητούμενο για εμένα η ελαστικότητα –πέρα από όλα τα άλλα, σκεφτείτε και ότι του γιου μου τα τραβήγματα και τα τσιμπήματα είναι, χωρίς υπερβολή, καθημερινά!

Όσες έχετε παιδιά, θα με καταλάβετε και στο επόμενο. Ποια δεν έχει μαύρους κύκλους και αυτές τις καθόλου συμπαθητικές σακούλες κάτω από τα μάτια τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας με τόσα τρεξίματα, τόσα πρωινά ξυπνήματα κ.λπ.; Μετά την ένταξη της Cleria Eye Perfection cream, στην καθημερινή σας beauty ρουτίνα, θα δείτε μεγάλη διαφορά. Και επιπλέον και στο άνω και στο κάτω βλέφαρο η επιδερμίδα είναι αισθητά πιο λεία και σφριγηλή –έλαιο μαστίχας και υαλουρονικό οξύ μαζί βλέπετε!

Το άλλο που μου αποκαλύφθηκε είναι ότι χωρίς serum δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζεται να το καταλάβουμε πλέον αυτό και να το χρησιμοποιούμε τόσο όσο και την κρέμα μας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχτεί η επιδερμίδα τα συστατικά της κρέμας από το να προηγηθεί χρήση του serum. Το Cleria Anti-Spot Serum είναι ένας ορός με 4 λευκαντικούς παράγοντες διαφορετικής δράσης για την εξομάλυνση των δυσχρωμιών και των πανάδων που, παράλληλα, δίνει λάμψη στο πρόσωπο. Ο τύπος της επιδερμίδας δεν παίζει κάποιο ρόλο και το ίδιο ισχύει και για το Cleria Refreshing Micellar Water, το νερό για ντεμακιγιάζ και προσώπου και ματιών με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες.

Εδώ, το μυστικό είναι τα βιομιμητικά φωσφολιπίδια από λάδι καρύδας που ενισχύουν το λιπιδικό πλέγμα και παρέχουν στην επιδερμίδα όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δεν μπορεί να συνθέσει μόνη της. Το περίεργο που θα πάθετε, αυτό τουλάχιστον έπαθα εγώ, είναι ότι θα κολλήσετε, ότι δηλαδή θα το χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν δεν έχει μακιγιάζ το πρόσωπό σας. Εδώ που τα λέμε, αυτό είναι και το σωστό αλλά εγώ μέχρι πριν να πέσει στα χέρια μου αυτό το προϊόν, λανθασμένα, δεν καθάριζα το πρόσωπό μου όσο έπρεπε. Το συγκεκριμένο νιώθω ότι καταπραΰνει την επιδερμίδα μου και είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου κάθε βράδυ.

Και όπως βλέπετε, για άλλη μία φορά, μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας. Δεν μπορώ να σας κρατάω μυστικά.

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου