REAL LIFE TODAY I LOVE

Ταξίδι είναι οι άνθρωποι...


Τζένη Μπαλατσινού

21 Δεκεμβρίου 2016

jennyfolli.jpg

Μέσα στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης μελαγχολίας - που είναι μέρος της γοητείας αυτών των εορταστικών ημερών - αναλογίζομαι όλα όσα βίωσα εγώ η ίδια αυτή τη χρονιά. Ένα άκομα έτος που η μεγάλη μου κόρη λείπει στο εξωτερικό για τις σπουδές της, ένα καινούργιο Jenny.gr, ιδέες που έγιναν πράξεις και ταξίδια. Ένα καλοκαίρι που χόρτασε το μάτι μου να βλέπει θάλασσα και να μυρίζει νησιώτικο οξυγόνο. Κάθε ταξίδι και μία νέα πύλη προς νέους ορίζοντες και πνευματικές αναζητήσεις. Είναι μέσα στο DNA των Ελλήνων το ταξίδι. Κυρίαρχο στοιχείο της ζωή μας. Της ζωής μου.  

Γι αυτό και όταν είδα για πρώτη φορά τη νέα συλλογή Kk Collection της Folli Follie, Urban Safari Line, ένιωσα να χτυπάει η ταξιδιάρικη φλέβα μου. Η limited edition αυτή συλλογή μας ταξιδεύει σε ένα μοναδικό «σαφάρι» λαμπερών ανακαλύψεων, εκεί που οι λάτρεις της περιπέτειας ζουν εμπειρίες που εμπνέουν σκηνοθέτες και συγγραφείς. Νιώθεις μέσα από τo μυστηριώδες αυτό στυλιστικό ταξίδι την πόλη να ξαναζωντανεύει, αλλά με ένα bohemian τρόπο.


Ποια δεν θέλει λίγο καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα; Να νιώσει την ανεμελιά ενός ταξιδιού μέσα στην καθημερινότητά της πόλης. Έτσι αισθάνθηκα όταν είδα το επιβλητικό σύμβολο του λιονταριού από επιχρυσωμένο ασήμι. Μία συλλογή σκέτο ταξίδι. Γήινες μελί αποχρώσεις και το on-trend print της ταρταρούγας, που συνδυάζονται περίτεχνα με elements στην απόχρωση του απόλυτου μαύρου. Κολιέ που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργικά, βραχιόλια από μοντέρνα υλικά, κομψά και διαχρονικά σκουλαρίκια αλλά και statement δαχτυλίδια που αν τα φορέσουμε με τα σωστά ρούχα δημιουργούν ένα ευφάνταστο mix&match. 

Κάθε εμφάνιση και ένα ταξίδι, γιατί όπως λέει και ο Ρεμπώ (Στέλιος Λαλούσης) "ταξίδι είναι οι άνθρωποι"*. 

 

*Ευχαριστώ τη Lifo για την επισήμανση.