REAL LIFE TODAY I LOVE

Μικρά μυστικά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα όλη τη μέρα


Τζένη Μπαλατσινού

2 Μαρτίου 2017

jenny2.jpg

Το να κοιμόμαστε φορώντας make-up είναι λάθος. Το ξέρω ότι αυτό είναι κάτι που εννοείται, αλλά δυστυχώς αρκετές γυναίκες το κάνουν. Ο καθαρισμός πριν πέσουμε στο κρεβάτι είναι απαραίτητος. Ιδανικά, έχετε και έναν make-remover ειδικό για την περιοχή των ματιών.

Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Έτσι, οι πόροι του δέρματός μας καθαρίζουν και το δέρμα αναπνέει. Μην φοβάστε να ρίξετε πολύ νερό.

Είπα νερό και θυμήθηκα μία έρευνα, την οποία είχα διαβάσει και η οποία έλεγε πως με το να πίνουμε νερό όχι μόνο κάνουμε καλό στην υγεία μας, αλλά μπορεί να αλλάξει η πυκνότητα της επιδερμίδας μας. Περίπου 10 ποτήρια την ημέρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μέσα σε 4 εβδομάδες να δούμε αποτελέσματα.

Είμαστε ό,τι τρώμε! Το έχουμε γράψει και εδώ πολλές φορές, πως μία σωστή διατροφή μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε νεότερες. Ξεκινήστε να τρώτε περισσότερα εσπεριδοειδή, καρότα και μην διστάσετε να δοκιμάσετε ακόμα και κουρκουμά. Το μπαχαρικό αυτό επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Ναι!

Μην ξεχνάτε την ενυδατική σας κρέμα. Πραγματικά συμβουλεύω όλες τις γυναίκες από την ηλικία των 20 μέχρι τις μεγαλύτερες να χρησιμοποιούν μία oil free ενυδατική κατά τη διάρκεια της μέρας, μιας και οι καιρικές συνθηκές και η μόλυνση, ακόμα και το air condition μπορεί να αφήσει αφυδατωμένη την επιδερμίδα μας.

Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλά ένα ακόμα σημαντικό tip, είναι να καθαρίζετε με ένα αντιβακτηριακό μαντηλάκι την οθόνη του κινητού σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, μιας και η τόσο σημαντική για όλους μας συσκευή "κουβαλά" αρκετά μικρόβια πάνω της.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό tip για να δείχνει μία γυναίκα φρέσκια ολόκληρη την ημέρα είναι να χρησιμοποιεί το σωστό makeup, το οποίο θα την κάνει να φαίνεται flawless ακόμα και μετά από πολλές ώρες αφότου ξύπνησε. Επιλέξτε ένα make-up, το οποίο κρατάει και κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται αψεγάδιαστή. Αγαπημένο είναι το Stay-In-Place Makeup της σειράς Double Wear της Estee Lauder. Διαρκεί 15 ώρες αναλλοίωτο και φυσικό ακόμα και όταν έχει ζέστη ή υγρασία. Ένας λόγος ακόμα που μου αρέσει είναι πως ένω έχει διάρκεια, παρόλα αυτά είναι ελαφρύ πάνω στην επιδερμίδα μου. Θα μπορούσα να πω πως είναι ένα σωτήριο προϊόν, κυρίως για μία πολυάσχολη μέρα που απαιτεί αρκετά επαγγελματικά ραντεβού και ίσως μία έξοδο σχεδόν αμέσως μετά το γραφείο. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα