REAL LIFE TODAY I LOVE

Καιρός για αποφάσεις


Τζένη Μπαλατσινού

23 Αυγούστου 2017

befunky-collage6576.jpg

Ανυπόμονες οι γυναίκες, θέλουμε να τα ξέρουμε όλα πρώτες. Πόσο μακρύ ή κοντό προβλέπεται το παλτό μας, ποιά απόχρωση κραγιόν θα χρωματίσει τις νυχτερινές μας εξόδους, αν οι ψηλές μπότες θα φορεθούν και φέτος.  Πάντα, με τη χαρά μικρού παιδιού, ξεφυλλίζαμε τις τάσεις του επόμενου χειμώνα, την ώρα που μας έψηνε ο ήλιος στην ακροθαλασσιά. Τώρα σκρολάρουμε το ΗΟΡΕ magazine κάτω από την ομπρέλα της παραλίας και στο September Issue μαθαίνουμε όλες τις τάσεις της επόμενης σεζόν στη μόδα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά, καθώς η Μαρία και η Τίνα ανέλαβαν να τις αποκωδικοποιήσουνε για εμάς και να μας προτείνουν πώς θα τις φορέσουμε.

 Kι ενώ ονειρευόμαστε το στιλ του χειμώνα, ρουφάμε ακόμα το καλοκαίρι και το μάτι μας συνεχίζει να γεμίζει όμορφα καφτάνια, δερμάτινα σανδάλια και σκουλαρίκια που βρίσκονται σε σε απόλυτη αρμονία με το ελληνικό τοπίο και δημιουργούν το νέο Greek Chic, που μόνο οι Ελληνίδες ξέρουμε να φοράμε τόσο αβίαστα. Τα νησιά και οι παραλίες γέμισαν από τις δημιουργίες των νέων Ελλήνων σχεδιαστών που ερμηνεύουν με σύγχρονο τρόπο την ομορφιά της ελληνικής παράδοσης. Σε αυτό το τεύχος η Αφροδίτη κατέγραψε τις νέες ελληνικές υπογραφές, τους νέους δημιουργούς που πρέπει να ξέρουμε στο άρθρο της  Made In Greece. Γιατί η επιστροφή μας στην πόλη δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μικρό διάλειμμα πριν την επόμενη αναχώρησή μας για μια κοντινή ή μακρινή παραλία (βλ. Κοντινές Αποδράσεις).

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σεπτέμβριος, άχαρος γιατί σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού, είναι ταυτόχρονα από τους πιο όμορφους μήνες της χρονιάς. Είναι ο μήνας που παίρνουμε τις πιο σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή μας κάτω από την επήρεια ενός λαμπερού ήλιου. Που το μυαλό μας είναι ξεκούραστο και χορτασμένο από όμορφες εικόνες και μυρωδιές. Που έχουμε περάσει αρκετό χρόνο με τον εαυτό μας και έχουμε γεμίσει ενέργεια, ενώ τα θέλω μας είναι πιο ισχυρά από ποτέ.

Αυτές οι αποφάσεις είναι και οι πιο σωστές, και όπως εξηγεί η Νίκη στο άρθρο της O Σεπτέμβριος είναι ο νέος Ιανουάριος. Καιρός για αποφάσεις και αλλαγές λοιπόν.

Εnjoy!

Το HOPE magazine the e-mail edition κυκλοφορεί κάθε 15 ημέρες με όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη μόδα, την ομορφιά, την αισθητική, το deco. Για να το βρείτε κι εσείς στο inbox σας, γραφτείτε εδώ.