REAL LIFE WHO

Το κρασί Vinsanto της Σαντορίνης γίνεται σοκολάτα και κατακτά τις διεθνείς αγορές


6 Αυγούστου 2013

chocovinsanto-5701.jpg

Μία ιδιαίτερη ελληνική γεύση.

Το κρασί Vinsanto έχει ήδη καταφέρει να κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση για όσους το έχουν γευτεί. Το τοπικό αυτό κρασί της Σαντορίνης, παράγεται στο οινοποιείο Αργυρού και μέσα σε λίγες μόνο σταγόνες κρύβει ολόκληρη την ιδιαίτερη ελληνική γεύση. Μια ακόμη ιδιαίτερη γεύση λοιπόν τώρα πια θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το νησί της Σαντορίνης!

Όταν μπορείς να παντρέψεις δυο παραδοσιακά προϊόντα, το αποτέλεσμα μπορεί τουλάχιστον να σε εντυπωσιάσει. Η μαύρη σοκολάτα και το τοπικό κρασί Vinsanto, έγιναν ένα και ο στόχος τους ήταν να τρελάνουν και τον πιο επιλεκτικό ουρανίσκο. Η σοκολάτα Vinsanto διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα σημεία του νησιού, στο duty free του αεροδρομίου Σαντορίνης και φυσικά στο οινοποιείο Αργυρού που παράγει το εν λόγω κρασί, στην Επισκοπή Γωνιά, κοντά στο Καμάρι. Διαβάστε τη συνέχεια στο Koolnews.gr.