REAL LIFE WHO

Super Daddy: κάνει tattoos τις ζωγραφιές του γιου του


23 Φεβρουαρίου 2015

dad-tattoo-son-doodles-keith-anderson-chance-faulkner-3.jpg

Ίσως είναι ένας από τους πιο ευφάνταστους τρόπους που θα μποροούσε να σκεφτεί κανείς για να φυλάξει παντοτινά και ανεξίτηλα το μεγάλωμα του παιδιού του.

Ο Keith Anderson ζει στο Οντάριο του Καναδά και κάνει ένα τατουάζ κάθε χρόνο. Το θέμα του ετήσιου project είναι πάντα φιλοτεχνημένο από τον γιο του, Kai, που διαλέγει μια από τις ζωγραφιές του και την αφήνει να φωλιάσει για πάντα στο δέρμα του αγαπημένου του μπαμπά.

dad-tattoo-son-doodles-keith-anderson-chance-faulkner-10

Από τα 4 χρόνια του Kai, ο super dad ξεκίνησε να "χτυπάει" τα masterpiece του μικρού, με στόχο να καλύψει όλο το δεξί χέρι του με χρώματα, αφοσοίωση και αναμνήσεις. "Οι φίλοι μου με ρωτούν, τι θα γίνει όταν «ξεμείνω» από δέρμα. Προφανώς θα του ζητήσω να κάνει μικρότερες ζωγραφιές", δηλώνει άνετος στον φωτογράφο Chance Faulkner, που ήπιε έναν ωραίο πρωινό καφέ μαζί του και κοινοποίησε την ιστορία του.

dad-tattoo-son-doodles-keith-anderson-chance-faulkner-9 keith-anderson-19-1024x682 dad-tattoo-son-doodles-keith-anderson-chance-faulkner-7 dad-tattoo-son-doodles-keith-anderson-chance-faulkner-12 dad-tattoo-son-doodles-keith-anderson-chance-faulkner-3

Στο τελευταίο μάλιστα τατουάζ, είχε μια μικρή ενεργή συμμετοχή και ο 11χρονος πλέον γιος του.