REAL LIFE WHO

Backstage Pass στο Jenny Jenny Vol 1


28 Οκτωβρίου 2016

Λένε πως ο χρόνος έχει δύο εκδοχές. Μία καλή και μία όχι τόσο καλή. Η όχι τόσο καλή είναι ότι ο χρόνος πετάει. Η καλή είναι πως εσύ είσαι ο πιλότος. Για ακόμα μία χρονιά, λοιπόν, προσγειώθηκα στο σπιτικό της ομάδας του Jenny Jenny και το καλοκαίρι που πέρασα μακριά του έμοιασε να "πέταξε" με ταχύτητα...Boeing! Ευτυχώς όμως που υπήρχε (και υπάρχει) το Ekmek Ekmek, το group στο what's up και ήμασταν συνέχεια μαζί από μακριά.

Να 'μαστε πάλι εδώ. Εμείς κι εσείς. Ήδη έχετε περάσει τέσσερα πρωινά μαζί μας. Και αύριο έρχεται και το πέμπτο και μεθαύριο το έκτο. Τα Σαββατοκύριακα πια είμαστε μία παρέα. Αυτό δεν είναι μικρή υπόθεση, αλλά μεγάλη. Γι αυτό δεν επαναπαυόμαστε. Όχι! Άλλωστε η παρέα έχει μεγαλώσει. Ο Παναγιώτης δεν είναι ο μοναδικός μας άντρας. Στη φαμίλια μας είναι και ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος έχει δέσει τόσο πολύ, πού είναι σαν να ήταν πάντα μαζί μας!

edit_img_3290

Αλλά ας βάλω λίγο στο μαγικό κόσμο των γυρισμάτων μας, προσφέροντας ένα sneak peek των ζούμε και όσων θα δείτε.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε δύο ιδιαίτερους καλεσμένους. Ο Βασίλης Κικίλιας και η Ελένη Καστάνη μας κάνουν επίσκεψη και μας αφήνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Βασίλης εκτός από εμφανέστατα πιο ψηλός από μένα - και φορούσα και τακούνια- χαλαρώνει και μας αφήνει να δούμε και την πλευρά του εκείνη, που τον κάνει έναν περιζήτητο εργένη.

Με τη σειρά της η Ελένη, η γλυκιά Ελένη, μας φωτίζει με το υπέροχα αληθινό χαμόγελό της και μας μιλά για τη νέα της εμπειρία ως πρωταγωνίστρια για πρώτη φορά σε παιδική παράσταση (αλήθεια, πάρτε τα πιτσιρίκια σας και πηγαίνετε να δείτε το "Μόνο αν το Πιστέψεις" στο Θέατρο Αλίκη).

Εννοείται πως μπαίνουμε γι ακόμα μία φορά στην κουζίνα.

Άλλωστε έχουμε και το κορίτσι μας την Ελιάνα, που δεν μπορούμε να μην ικανοποιήσουμε τις....ορέξεις της.

Όμως αυτή τη φορά, κάνει το ντεμπούτο του στην οικογένεια του Jenny Jenny, ο μάγειράς μας Γιώργος Παπακώστας, ο οποίος και στην Αμερική έχει σπουδάσει και εξαιρετικά burgers ξέρει να φτιάχνει (και εμείς φυσικά να τα τρώμε) και τα διάσημα Burger Joint έχει δημιουργήσει και πρόθυμος να απομυθοποιήσει δύσκολα πιάτα είναι.

Γαλακτομπούρεκο, βέβαια, σαν το δικό μου δεν φτιάχνει. Να τα λέμε αυτά.

Και κάπως έτσι θα κυλήσει γλυκά ο χρόνος. Ραντεβού αύριο στις 10 το πρωί στον Ant1!

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου