REAL LIFE WHO

H Rose McGowan τα βάζει με το κίνημα #MeToo


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2018

20180121_zaa_d20_462.jpg

Έχουμε συνηθίσει σε επιθέσεις στο κίνημα #MeToo. Συνήθως όμως προέρχονται από διαδικτυακά trolls ή από ένθερμους υποστηρικτές των αντρών που στοχοποιούνται.

Αυτή τη φορά όμως, οι κατηγορίες προήλθαν από την Rose McGowan, μια από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Harvey Weinstein. Η McGowan τα έβαλε με όλη την καμπάνια #MeToo, δηλώνοντας ότι πρόκειται για "βλακείες" και "ψέματα". Η ηθοποιός και ακτιβίστρια, κατηόρησε τους εμπλεκόμενους, αποκαλώντας τους ψεύτες και υποκριτές. "Είναι απλώς ένας επίδεσμος, για να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα".

Διαβάστε επίσης: H Uma Thurman σπάει τη σιωπή της σχετικά με τον Harvey Weinstein

Βέβαια, η ηθοποιός δείχει να στοχοποιεί κυρίως τους ανθρώπους του Hollywood, τους οποίους πιθανότατα έχει δει παλαιότερα να καλύπτουν τους θύτες (όπως ο Weinstein). Πολλές φορές έχει κατηγορήσει συναδέλφους της, μεταξύ των οποίων την πρώην συμπρωταγωνίστριά της Alyssa Milano, για υποκριτική συμπεριφορά στο όνομα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της στους Times, η McGowan εξήγησε ότι το Hollywood είναι γεμάτο από ανθρώπους που προσποιούνται τους φιλελεύθερους. "Μέσα τους το ξέρουν, ζουν μια κενή ζωή, και αυτή είναι η τιμωρία τους"."Ξέρω αυτούς τους ανθρώπους, ξέρω ότι είναι δειλοί, και όσο κάτι δείχνει καλό στην επιφάνεια, τους αρκεί", είπε για τους ακτιβιστές του Hollywood.