REAL LIFE WHO

H Hillary Clinton συνεχίζει να υποστηρίζει τον σύζυγό της για το σκάνδαλο με τη Monica Lewinsky


The Jennettes

16 Οκτωβρίου 2018

20161108_zaa_b138_028.jpg

Η χρονιά που πέρασε είναι η χρονιά κατά την οποία πολλές γυναίκες ανέτρεξαν στις εμπειρίες τους για να τις δουν υπό το φως του #MeToo. Ένα από τα πρόσωπα που κλήθηκαν να δώσουν απαντήσεις σχετικά με το κίνημα ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής, Bill Clinton. Όταν ρωτήθηκε το καλοκαίρι, ο Clinton απάντησε ότι "δεν συμφωνεί με όλα". Τώρα ήταν η στιγμή να ερωτηθεί και η γυναίκα του για αυτό. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Hillary Clinton δήλωσε ότι η σχέση του άντρα της με την Monica Lewinsky πριν 20 χρόνια δεν συνιστά με κανέναν τρόπο κατάχρηση εξουσίας.

Η Clinton εξήγησε ότι η Lewinsky ήταν ενήλικη, και ότι η διαφορά ισχύος που υπήρχε μεταξύ τους δεν αιτιολογεί την κατηγορία. Στην πορεία έστρεψε την ερώτηση στις αντίστοιχες κατηγορίες για τον Trump, επισημαίνοντας ότι, σε αντίθεση με την περίπτωση του Clinton, δεν έχει καν διεξαχθεί κάποια έρευνα. Τό πρόβλημα ωστόσο παραμένει: Για τη γυναίκα η οποία στήριξε πολύ μεγάλο μέρος της προεκλογικής της καμπάνιας γύρω από την ισότητα των δύο φύλων, η Hillary Clinton δείχνει αρκετά αφελής ως προς τη σημασία της διαφοράς ισχύος.

Διαβάστε επίσης: O Bill Clinton, οι ερωμένες του και τα σχέδια "απόδρασης" από την Hillary και την φρουρά του

Η ίδια η Monica Lewinsky έχει αρχίσει να αναθεωρεί για τη δυναμική που δημιουργούσε η διαφορά ηλικίας και δύναμής της με τον Clinton, ως προς τη συναίνεσή της. Πάντως το internet τα έχει βάλει για τα καλά με την Hillary, επισημαίνοντας την ανικανότητά της να εφαρμόσει τις υποτιθέμενες αντιλήψεις και αξίες της, σε ό,τι αφορά τον άντρα της.

Δείτε επίσης: Γιατί η Hillary Clinton και οι ψηφοφόροι της επιλέγουν να φορούν λευκό