REAL LIFE WHO

Maggei Doyne: H ιστορία της 23χρονης που άφησε πίσω της τα πάντα για να βοηθήσει 200 ορφανά παιδιά


The Jennettes

19 Μαρτίου 2019

maggiedoyne1.jpg

H Maggie Doyne μπορεί να είναι μόλις 23 χρονών αλλά έχει ήδη κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα: να είναι δίπλα σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη. Μάλιστα, ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 18 να αναζητά τι θα την έκανε να είναι ευτυχισμένη και αποφάσισε ότι οι σπουδές δεν ήταν αυτό που θα την ολοκλήρωνε σαν άνθρωπο. Έτσι αποφάσισε πως τα ταξίδια και να γνωρίσει από κοντά πως ζουν άλλοι πολιτισμοί ήταν αυτό που ήθελε να ακολουθήσει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maggiedoyne (@maggiedoyne) on

Ταξιδεύοντας λοιπόν σε ένα χωριό των Ιμαλαΐων και αντικρίζοντας τις συνέπειες του εμφυλίου πολέμου – 200 ορφανά παιδιά που έμειναν αβοήθητα, πήρε την απόφαση να τα υιοθετήσει και να ενεργοποιήσει ανθρωπιστικές οργανώσεις που θα βοηθούσαν σε αυτό το ομολογουμένως συγκινητικό εγχείρημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maggiedoyne (@maggiedoyne) on

Η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι κάτι δραστικό έπρεπε να κάνει για όλα αυτά ήταν όταν είδε στο δρόμο ένα παιδί που κουβαλούσε νερό για να ζήσει την οικογένειά του – αυτή η εικόνα του παιδιού ήταν η αφορμή για όλα όσα ακολούθησαν μετά. Γνωρίζοντας πόσα εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν και πεινούν, ήθελε να κάνει πράξεις και όχι απλά να νιώθει άσχημα για αυτή τη κατάσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maggiedoyne (@maggiedoyne) on

Ξεκίνησε με την εξής ερώτηση: «Τι θα γινόταν αν προσπαθούσα να γράψω αυτό το ένα κορίτσι σε σχολείο και να παρακολουθώ την πρόοδό της;» και αυτό ακριβώς έκανε. Έπειτα, μετά από πολλές προσπάθειες έχτισε ένα ορφανοτροφείο στο Νεπάλ που βρήκαν στέγη και όλα τα αναγκαία αγαθά τα παιδιά που ήταν απροστάτευτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maggiedoyne (@maggiedoyne) on

Οι οικονομίες της για την ηλικία της μπορεί να ήταν λίγες για το μεγαλόπνοο σχέδιό της αλλά ποτέ δε σκέφτηκε να τα παρατήσει, πλέον ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για εκείνη. Οι χορηγίες και οι δωρεές την βοήθησαν να δημιουργήσει ένα χώρο που πλέον φιλοξενεί 200 παιδιά που είναι τα δικά της παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maggiedoyne (@maggiedoyne) on

Η 23χρονη πιστεύει ότι ο κόσμος σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερος για όλα τα παιδιά του κόσμου αρκεί καθημερινά να παλεύεις για αυτό. Η ιστορία της έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους σε όλο το κόσμο και η ίδια αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Δείτε το video:

Δείτε ακόμη:

Παιδιά ποζάρουν σαν τα αγαπημένα τους emoji και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο