REAL LIFE WHO

Nathan Westling: Το διάσημο μοντέλο προχωρά σε αλλαγή φύλου και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη ως transgender


The Jennettes

21 Μαρτίου 2019

nathanwestling.jpg

Η Nathan Westling είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα διάσημων οίκων σε όλο το κόσμο – έχει κάνει συνεργασίες με διάσημους οίκους όπως η Chanel και ο Marc Jacobs ενώ έχει γίνει και εξώφυλλο σχεδόν σε όλα τα top fashion περιοδικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathan Westling (@nathanwestling) on

Η καριέρα της ως μοντέλο ξεκίνησε ξαφνικά χωρίς η ίδια να το επιδιώξει. Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και το υπέροχο φυσικό κόκκινο χρώμα των μαλλιών της.

Το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από τις πασαρέλες. Ο λόγος; Πολύ σημαντικός και η επεξήγηση ήρθε από την ίδια. Η Westling, είναι στη διαδικασία αλλαγής φύλου. Ως τρανσέξουαλ πια, παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Style μιλώντας για την απόφασή της, ενώ έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram που δείχνει στους fans της τον νέο της εαυτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathan Westling (@nathanwestling) on

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη μίλησε για τους τελευταίους μήνες και την περίοδο της ορμονοθεραπείας της ενώ δήλωσε πώς ο στόχος της ήταν να βρει την πραγματική ταυτότητά της.  «Ήταν μία επίπονη διαδικασία. Όμως τώρα αρχίζω να ζω. Είμαι χαρούμενος και δεν μπορώ να φανταστώ να πάω πίσω στο πώς ήμουν πριν, επειδή για μένα είναι απλώς κακό παρελθόν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathan Westling (@nathanwestling) on

Το όμορφο μοντέλο μετά τη δημόσια ανακοίνωση για το νέο της φύλο θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η μόδα οφείλει να είναι ανοιχτή, να υποδέχεται τη διαφορετικότητα και την ελευθερία κάθε ατόμου να επιλέγει τη προσωπική του ταυτότητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nathan Westling (@nathanwestling) on

Δείτε ακόμη:

12 φωτογραφίες που δείχνουν την υπέροχη σχέση μεταξύ των παιδιών και των κατοικιδίων