REAL LIFE WHO

Τα 10 χαρακτηριστικά των γεννημένων τον Μάιο


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

photo-1552337680-46d24b1171bb.jpg

Οι γεννημένοι τον Μάιο είναι πολύ ενδιαφέροντες άνθρωποι. Έχουν ένα συγκεκριμένο lifestyle και δεν συμβιβάζονται ποτέ σε σχέση με αυτό. Εκείνοι που είναι γεννημένοι τον Μάιο - εκτός από Ταύροι ή Δίδυμοι στο ζώδιο- έχουν κάποια πολύ ξεχωριστά και μοναδικά χαρακτηριστικά:

1. Έχουν προσωπικό κίνητρο

Η αποτυχία και οι δυσκολίες δεν τους πτοούν σχεδόν ποτέ. Δε χρειάζονται τους άλλους για να κινητοποιηθούν - διατηρούν τον εαυτό τους δραστήριο.

2. Τους ελκύουν όλους

Όλοι τους λατρεύουν - και οι ίδιοι λατρεύουν την προσοχή που δέχονται.

3. Είναι φιλόδοξοι

Λατρεύουν να ονειρεύονται πως θα φτάσουν κάθε επιτυχία. Ωστόσο, είναι πολύ πρακτικοί στην προσέγγισή τους. Ο στόχος τους μπορεί να επιτευχθεί - δεν ονειροπολούν.

4. Ξοδεύουν πολλά χρήματα

Τους αρέσει η πολυτέλεια και ξοδεύουν χρήματα για τις συνήθειές τους. Μερικές φορές παρασύρονται και κάνουν πολλά έξοδα - αλλά ξέρουν και πώς να κάνουν οικονομία.

5. Δεν είναι ευέλικτοι

Μερικές φορές μπορεί να έχουν δυσκολία στην προσέγγισή τους. Είναι πεισματάρηδες και είναι δύσκολο να τους πείσεις.

6. Λατρεύουν την λογοτεχνία

Τους αρέσει η λογοτεχνία και συχνά συσχετίζονται με αυτή.

7. Είναι εργατικοί

Είναι εργατικοί εκ φύσεως και θα προσπαθήσουν να πετύχουν αυτό που θέλουν. Είναι τόσο εργατικοί που μερικές φορές ξεχνούν τα πάντα εκτός απ' τον στόχο τους.

8. Έχουν πολλή ενέργεια

Έχουν πολυάσχολη ζωή, αλλά δεν παραπονιούνται. Έχουν την ενέργεια να αλλάξουν το όνειρό τους και να εργαστούν σκληρά γι' αυτό.

9. Λατρεύουν τα ταξίδια

Δεν μένουν μέσα στο σπίτι και λατρεύουν να ταξιδεύουν συχνά.

10. Είναι ευέξαπτοι

Θυμώνουν για ασήμαντους λόγους κι αυτό είναι ίσως ένα από τα λίγα άσχημα χαρακτηριστικά τους. Είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και προσέχουν πώς διαχειρίζονται τους γύρω τους.

 

Δείτε ακόμη: 15 άνθρωποι φωτογραφίζονται με και χωρίς ρούχα - Μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά;