REAL LIFE WHO

Jean Paul Gaultier: Ο εμβληματικός σχεδιαστής ετοιμάζει σε λίγες μέρες, την τελευταία επίδειξη μόδας


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2020

Jean Paul Gaultier: Ο εμβληματικός σχεδιαστής ετοιμάζει σε λίγες μέρες, την τελευταία επίδειξη μόδας

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της γαλλικής μόδας, ο 67χρονος Γάλλος σχεδιαστής, Jean Paul Gaultier ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία επίδειξη μόδας στις 22 Ιανουαρίου. 

Όπως ανακοίνωσε ο σχεδιαστής στο Twitter, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο μιλάει στο τηλέφωνο, «Αυτό το show γιορτάζει τα 50 χρόνια καριέρας και θα είναι το τελευταίο μου. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι η Haute Couture θα συνεχίσει με μια νέα ιδέα».

Όπως συνέχισε ο ίδιος, «Σας προσκαλώ να γιορτάσετε τα 50 χρόνια μου στη μόδα στο Théâtre du Châtelet. Θα είναι ένα πάρτι με πολλούς φίλους μου, και θα διασκεδάσουμε μέχρι πολύ, πολύ αργά. Έχω μια νέα ιδέα, θα σας πω αργότερα. Όλα τα μυστικά. Συνεχίζεται».

Μετά από 50 χρόνια καριέρας, ο διάσημος σχεδιαστής, που μετέφερε στην πασαρέλα τη μόδα του δρόμου, φορώντας στις γυναίκες δερμάτινα μπουφάν και πάνινα παπούτσια, αλλά και φούστες στους άντρες κατά των στερεοτύπων, ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία του υπόκλιση σε έναν χώρο που τον συνδύασε με τη μορφή του.

jenny.gr

Ξεκινώντας την εταιρεία του το 1976, ο Gaultier γρήγορα κατέκτησε την πασαρέλα με τις δημιουργίες του, που του χάρισαν τον τίτλο του «επαναστάτη» στη μόδα. Με πολλές στιλιστικές μετατροπές και ασυμβίβαστους τύπους για μοντέλα, ο θρυλικός σχεδιαστής μόδας θα είναι πάντα συνώνυμο της υψηλής ραπτικής. 

Δείτε ακόμα: Karl Lagerfeld: 18 φωτογραφίες από τη ζωή του θρύλου της μόδας