REAL LIFE WHO

Τα 5 χαρακτηριστικά που απεχθανόταν επάνω της η πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2020

Τα 5 χαρακτηριστικά που απεχθανόταν επάνω της η πριγκίπισσα Diana

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν κάθε γυναίκα βρίσκει μερικά σημεία επάνω στο σώμα και το πρόσωπό της, για τα οποία δε νιώθει ιδιαίτερα περήφανη. Ωστόσο, δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες, συγκαταλέγεται και η πριγκίπισσα Diana, η οποία υπήρξε μία από τις πιο ξεχωριστές, όμορφες και κομψές πριγκίπισσες όλων των εποχών. 

Μπορεί λοιπόν, στα παραμύθια οι πριγκίπισσες να έχουν ιδανικά χαρακτηριστικά αλλά στην πραγματικότητα, η τελειότητα φαίνεται πως είναι μόνο ονειρική. Αυτό τουλάχιστον πίστευε η πριγκίπισσα Diana, η οποία έβρισκε αρκετά "αδύναμα" σημεία επάνω της, αν και κατά πολλούς προσέγγιζε το ιδανικό πρότυπο ομορφιάς. Το Bright Side μελέτησε τα στοιχεία της βιογραφίας της Diana και κατέληξε σε μερικά βασικά χαρακτηριστικά, που η αγαπημένη πριγκίπισσα απεχθανόταν επάνω της. 

Για αρχή, να πούμε ότι η πριγκίπισσα Diana διακατεχόταν από αρκετά συμπλέγματα ανασφάλειας εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι το 1990, είχε ζητήσει από τον Ισραηλινό καλλιτέχνη, Zohar να προσθέσει αρκετές αισθητικές πινελιές στο πορτρέτο της, και κυρίως στη μύτη της. Συνεπώς, το πρώτο χαρακτηριστικό, που δυσκολευόταν να αποδεχτεί επάνω της η Diana, ήταν η μύτη της, καθώς θεωρούσε πως ήταν μεγάλη. Η ίδια προσπαθούσε μάλιστα, να παίρνει τις κατάλληλες πόζες στις φωτογραφίες ώστε να μην τονίζεται το "αδύναμο" χαρακτηριστικό του προσώπου της.

Το ύψος της ήταν το επόμενο σημείο επάνω της, που της προκαλούσε ιδιαίτερη ανασφάλεια. Παρόλο που ήταν 1.78, η Diana ένιωθε αμήχανα με το ύψος της, καθώς ήταν ίδιο με του συζύγου της. Ωστόσο, στα επίσημα πορτρέτα, η πριγκίπισσα εμφανίζεται να είναι πιο κοντή από τον πρίγκιπα Κάρολο. Για να συμβεί αυτό, στεκόταν πάντα μπροστά από τον σύζυγό της και φορούσε flat παπούτσια. Αυτό βοηθούσε τον Κάρολο να δείχνει πιο εντυπωσιακός από εκείνη και φυσικά, ψηλότερος.

H Diana είχε επίσης, πρόβλημα με τη στάση του σώματός της, που συσχετιζόταν με ένα θέμα υγείας που είχε με τη σπονδυλική της στήλη. Αυτό της προκαλούσε ανασφάλεια για το πώς δείχνει η εικόνα της στον κόσμο παρόλο που κανείς δεν εστίαζε ποτέ σε αυτό. Μάλιστα, η ίδια είχε θέμα με τα κιλά της, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της παχουλό για κάποιον περίεργο λόγο. Στην ηλικία των 19 ετών, λίγο πριν την ημέρα του γάμου της, άρχισε να χάνει κιλά και μάλιστα, σε υπερβολικό βαθμό. Μία εβδομάδα μετά τον γάμο της, η Diana άρχισε να υποφέρει από βουλιμία, που κράτησε για σχεδόν δέκα χρόνια. 

Τέλος, η πριγκίπισσα Diana πίστευε πως είχε μεγάλους ώμους και πως η ανατομία του σώματός της έμοιαζε περισσότερο με εκείνη ενός κολυμβητή. Έτσι, συχνά η ίδια υιοθετούσε διάφορα στιλιστικά tricks για να καλύπτει το "πληθωρικό" σημείο του σώματός της ώστε να απομακρύνει από αυτό, την προσοχή του κόσμου.

Φυσικά, κανείς δεν θα πίστευε ότι μια μορφή σαν τη Diana θα μπορούσε να έχει τόσες ανασφάλειες για τον εαυτό της, αλλά και το σώμα της. Παρά τις ατέλειες που έβλεπε επάνω της, ο κόσμος θα βλέπει πάντα στις φωτογραφίες της εκείνη τη σαγήνη που δύσκολα χαρακτηρίζει άλλη πριγκιπική μορφή μέχρι σήμερα!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

jenny.gr