REAL LIFE WHO

#10yearsJennyGr: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεδιπλώνει τα μυστικά της επιτυχίας της στο #jennygr


The Jennettes

15 Ιουλίου 2021

#10yearsJennyGr: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεδιπλώνει τα μυστικά της επιτυχίας της στο #jennygr

Eίναι από τις γυναίκες που εμπνέουν με τον δυναμισμό και τη θηλυκότητά τους και ξεχωρίζουν για την ευγένειά τους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σού προκαλεί ένα εξαιρετικό συναίσθημα. Σε κάνει να νιώθεις μια μαγική οικειότητα μαζί της, που σε κάνει να θέλεις να μάθεις τα πάντα για εκείνη, ακόμη και αν δεν την έχεις γνωρίσει ποτέ από κοντά. Και αυτό είναι ίσως, ένα από τα πιο σημαντικά χαρτιά της. 

Μπορεί να έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες παγκοσμίως, όμως εκείνη φροντίζει να παραμένει το ίδιο απλή και χαμογελαστή, όπως τότε που πρωτοσυστήθηκε στο κοινό από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Πέρα από επιτυχημένη και δυναμική, η Ηλιάνα είναι παράλληλα, το απόλυτο beauty icon. Τα εντυπωσιακά μαλλιά της αποτελούν το σήμα κατατεθέν της και δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε για όλα τα tips & tricks που υιοθετεί και την κάνουν να δείχνει τόσο λαμπερή!

jenny.gr

Πόσο εύκολο είναι να είσαι ο εαυτός σου σε έναν χώρο τόσο ανταγωνιστικό;

Πολύ εύκολο! Αν αγαπάς τον εαυτό σου, αναγνωρίζεις τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα σου, τα αποδέχεσαι, δεν τα φορτώνεις στους άλλους και πορεύεσαι με καλοσύνη και αγάπη. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!

Τι σου δίνει κίνητρο για τους καθημερινούς σου στόχους, από τους απλούς μέχρι τους πιο μεγάλους;

Η ίδια η ζωή. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι υγιής, έχω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και κάνω αυτό που αγαπάω, που δεν έχω άλλη επιλογή παρά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε ημέρα.

jenny.gr

Ποια είναι η σχέση σου με τις άλλες γυναίκες; Στα χρόνια της πορείας σου θεωρείς ότι οι γυναίκες έχουν αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει η μια την άλλη;

Είχα από πάντα καλή σχέση με τις γυναίκες. Γυναίκες έχουν σταθεί στο πλάι μου, με έχουν αγαπήσει, με έχουν βοηθήσει και με έχουν μάθει όσα γνωρίζω. Και σε κάθε ευκαιρία ανταποδίδω. Έξω από τη δική μου «σφαίρα», δε γνωρίζω κατά πόσο οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη, ακούω συνέχεια τη φράση “women empowerment” αλλά ποτέ δεν την έχω δει να γίνεται πράξη. Ευτυχώς, ανήκω στη «σφαίρα» που αφήνει τα λόγια στην άκρη και «μιλάει» με πράξεις.

Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας; Αν καταφέρατε να την ξεπεράσετε, ποια βήματα ακολουθήσατε;

Πολλές είναι η ανασφάλειες μου, αλλά δεν τις αφήνω πλέον να μπαίνουν ανάμεσα σε εμένα και στα σχέδια μου. Δεν έχω κάνει κάτι συγκεκριμένο, απλά άλλαξα τρόπο σκέψης.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στην καριέρα σας;

Λένε όταν περάσουν τα χρόνια και κοιτάς πίσω, είναι όμορφο να σκέφτεσαι ότι όσο δύσκολα κι αν πέρασες, τα κατάφερες. Με δουλειά, με πίστη, με αγάπη και όραμα. Μέχρι στιγμής, κοιτάζω πίσω και είμαι περήφανη που δε σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ, τώρα το αν θα τα καταφέρω, μόνο ο Θεός το ξέρει, ακόμα είναι πολύ νωρίς.

jenny.gr

Τι συμβουλή θα δίνατε στον εικοσάχρονο εαυτό σας;

Συνέχισε. Μην απογοητεύεσαι. Όλα θα πάνε καλύτερα από όσο φαντάζεσαι.

Μοιραστείτε με τις αναγνώστριες του #jennygr τα αγαπημένα σας hair tips

Κάνω συνέχεια μάσκες στα μαλλιά, βάζω λαδάκια, τα χτενίζω πολύ προσεκτικά και τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά! Τα πιο απλά είναι και τα καλύτερα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας προϊόντα για τα μαλλιά; 

Αγαπώ τα προϊόντα που προστατεύουν και φροντίζουν τα μαλλιά μου. Η σειρά Keratin Smooth από το TRESemmé αλλά και το Keratin Smooth Heat Protection Spray είναι πάντα μέρος της haircare ρουτίνας μου.

jenny.gr

Ποιο είναι το μυστικό σας για λαμπερά μαλλιά; 

Βάζω πάρα πολύ λάδι! Και δεν εννοώ ελαιόλαδο αλλά το Keratin Smooth Oil του TRESemmé που χαρίζει λάμψη στα μαλλιά μου και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τέλος, πείτε μας το μότο σας για αυτή τη φάση της ζωής σας!

Αγάπα τον εαυτό σου! 

Photo Credits: Elena Bonelli

jenny.gr