REAL LIFE WHO

Η κορυφαία παίκτρια μπάσκετ στον κόσμο υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τη σύντροφό της - Πώς το #MeToo της άλλαξε τη ζωή


17 Αυγούστου 2021

Η κορυφαία παίκτρια μπάσκετ στον κόσμο υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τη σύντροφό της - Πώς το #MeToo της άλλαξε τη ζωή

Δεν έχει δέκα μέρες που επέστρεψε από το Τόκιο, έχοντας κρεμασμένο στο στήθος της, το χρυσό μετάλλιο (2ο) με την Εθνική ομάδα Γυναικών των ΗΠΑ στο μπάσκετ, ωστόσο το πραγματικό δώρο ζωής, το όνειρο που πλέον είναι πραγματικότητα, το ανέμενε μία μέρα αργότερα. Και δεν συγκρίνεται με όλο το χρυσό του κόσμου.

Η Breanna Stewart, η κορυφαία ίσως παίκτρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή στο γυναικείο μπάσκετ και η σύζυγός της από τον περασμένο Μάιο, Marta Xargay, που σταμάτησε το μπάσκετ μόλις λίγους μήνες πριν, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα και με τις απαραίτητες φωτογραφίες φυσικά πως έγιναν μητέρες, λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια από όλο τον μπασκετικό – και όχι μόνο- κόσμο.

«Πάντα ήξερα πως ήθελα να έχω μια οικογένεια, πάντα ήθελα να είμαι μια νέα μητέρα», λέει η Stewart στα 26 της μόλις χρόνια: «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά γιατί να μην μπορώ να είμαι η καλύτερη παίκτρια, μητέρα και να έχω ένα παιδί με τον τρόπο που το καταφέραμε;».

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου του Θεόφιλου Τυριντζή στο gazzetta.gr