REAL LIFE WORKING GIRL

3 ανοιξιάτικες αλλαγές που θα φρεσκάρουν το office look σας


MMEINTANI

6 Μαρτίου 2017

abaca-584555-053.jpg

Ξεφεύγοντας λοιπόν από τα πιο αυστηρά και χειμωνιάτικα business σύνολα, παρακάτω θα βρείτε τρεις μικρές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στα ρούχα που διαλέγετε για τη δουλειά, οι οποίες θα βάλουν την απαραίτητη ανοιξιάτικη νότα ανανέωσης στις εμφανίσεις σας.


Culottes αντί για παντελόνια σε ίσια γραμμή

Είναι μία από τις πιο classy επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε παντελόνι και δεν χρειάζεται να σας φοβίζει, αφού όπως έχουμε ξαναπεί, υπάρχουν τρόποι να τις φοράμε όλες και να δείχνουν κολακευτικές ανεξαρτήτως σιλουέτας.

3 τρόποι για να κάνετε τις culottes να δείχνουν chic


Mules αντί για κλειστές γόβες
Σας μίλησα πριν λίγες μέρες για τα παπούτσια που είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο, τη μεταβατική εποχή δηλαδή από τον χειμώνα προς την άνοιξη. Ο λόγος για τα slingbacks, τα παπούτσια με ανοιχτό το πίσω μέρος δηλαδή, τα οποία μοιάζουν αρκετά με τα αγαπημένα μας mules, επομένως και οι δύο επιλογές είναι το ίδιο πρακτικές και εντυπωσιακές.

Τα πιο ωραία παπούτσια της σεζόν έχουν ένα κοινό μεταξύ τους


Κιμονό αντί για βαριά παλτό

Σίγουρα όσο ανοίγει ο καιρός αρχίζουμε να καταχωνιάζουμε τα πολύ βαριά παλτό και τα jackets από faux γούνα που φορέσαμε τόσο πολύ τους μήνες που πέρασαν. Και τι φοράμε, λοιπόν; Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στο παιχνίδι τα αγαπημένα μας cardigans και τις μακριές ζακέτες; Θα μας κρατήσουν ζεστές χωρίς να νιώθουμε ότι κουβαλάμε ακόμα τον χειμώνα πάνω μας, ενώ είναι και από τα πιο κολακευτικά κομμάτια για να δείχνουμε πιο λεπτές και chic.

Αυτό είναι το σωστό μήκος για τις ζακέτες μας