REAL LIFE WORKING GIRL

Υπάρχουν κανόνες στο μακιγιάζ των εργαζομένων;


TSVIGKOU

18 Μαρτίου 2018

rawpixel-com-323217-unsplash.jpg

Πρέπει να βαφόμαστε; Έντονα ή απαλά; Πειράζει αν πάμε makeup free μια ημέρα στη δουλειά μας;

Αν πρέπει να καταλήξουμε σε μία άποψη, τότε σίγουρα αυτή θα είναι κάπου στη μέση και θα υποστηρίζει ότι ναι βαφόμαστε, χωρίς ωστόσο να το παρακάνουμε. 

Μία περιποιημένη γυναίκα που σημαίνει ένα makeup look σε φυσικούς τόνους, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι πάντα καλοδεχούμενη σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας. Επιπλέον γυναίκες με θέσεις υψηλών προδιαγραφών λένε ναι στο κόκκινο κραγιόν, καθώς όπως έχει αποδειχθεί ενισχύει το κύρος και τη δυναμικότητα που εκπέμπει η προσωπικότητά τους. Από την άλλη υπάρχουν κάποιες θέσεις εργασίας-σε χώρους υγείας για παράδειγμα- στις οποίες το μακιγιάζ καλό είναι να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται.

[gallery-717855]

Γενικότερα το ιδανικό είναι τόσο στην εργασιακή μας, όσο και στην κοινωνική μας ζωή να κρατάμε ισορροπίες στο beauty look. Ο κανόνας που λέει όταν τονίζουμε τα χείλη, κρατάμε πιο light τα μάτια και το αντίστροφο ισχύει και μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιστάσεις. 

Φροντίζουμε πάντα να έχουμε και περιποιημένα μαλλιά. Ακόμα και τις ημέρες που ξυπνάμε και τα μαλλιά μας είναι ανακατεμένα, μπορούμε να κάνουμε ένα ανάλαφρο updo, να τα στρώσουμε με τη βοήθεια κατάλληλων προϊόντων styling και να δημιουργήσουμε ένα κομψό αλλά και sext hairstyle.

[gallery-716540]

To updo του οίκου Chanel μπορούμε όλες να το κάνουμε

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα