REAL LIFE WORKING GIRL

Η Zoe Keros έκανε πράξη αυτό που ονειρεύονται όλα τα κορίτσια


MMEINTANI

24 Μαΐου 2018

img-3050.jpg

Η ίδια μας μίλησε για την πορεία της μετά τις σπουδές της στο Μιλάνο, για την καθημερινότητά της ως designer αλλά και για τις συμβουλές που θα έδινε σε κάποια γυναίκα που ξεκινάει τώρα να κυνηγάει το όνειρό της.

1. Πώς βρεθήκατε σε αυτή τη δουλειά;

Η ζωγραφική και τα ταξίδια αποτελούσαν πάντα πηγή έμπνευσης για εμένα. Το brand ZoeK. ξεκίνησε μετά από ένα ταξίδι στο Μαρόκο που βρήκα διάφορα πρωτότυπα υλικά και σε συνδυασμό με τη μεγάλη αγάπη που έχω για τα army jackets δημιούργησα τα τα one-of-a-kind ZoeK. Στην γκαρνταρόμπα μου έχω τουλάχιστον 5 army jackets, καθώς θεωρώ ότι δίνουν στυλ και άποψη σε εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

2. Τι περιλαμβάνει η εργασιακή σας καθημερινότητα;

Η εργασιακή μου καθημερινότητα μοιάζει ατελείωτη, αλλά είναι ευχάριστη και δημιουργική! Εργάζομαι ως Junior Buyer στα πολυκαταστήματα Αttica και μόλις επιστρέψω σπίτι σχεδιάζω τα jackets. Η ζωγραφική είναι ένα είδος meditation για εμένα.

3. Υπάρχει μία σκέψη που κάνετε όταν τελειώνετε για τη μέρα;

Κάνω αναδορμή στη μέρα που πέρασε και στο εάν πήγε κάτι στραβά... Αν ναι δεν πειράζει, αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα.

4. Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στη καριέρα σας;

Ότι ζω το απόλυτο χάος (με την καλή έννοια) σε αυτή την ηλικία.

5. Αν δεν ήσασταν αυτό τι θα ήσασταν;

Ακριβώς το ίδιο.

6. Πώς νιώθετε ως γυναίκα στον χώρο;

Χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία σε νέες και ανερχόμενες γυναίκες να μπορούν να εκφράζουν και να επιχειρούν τα όνειρα τους.

7. Τι συμβουλή θα δίνατε στον 20χρονο εαυτό σας;

Δεν απέχω και πολύ από αυτή την ηλικία, αλλά αυτό που θα έλεγα είναι να μη φοβάται να ρισκάρει και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

8. Τι θα λέγατε σε ένα νέο κορίτσι που πρόκειται να ξεκινήσει τώρα τη καριέρα της;

Υπομονή, επιμονή, πάθος και αγάπη για αυτό που ονειρεύεται και ξεκινάει.

9. Μια αστεία/περίεργη στιγμή που σας έχει συμβεί σε σχέση με τη δουλειά σας και θα θυμάστε για πάντα.

Όταν είδα για πρώτη φορα σε ένα εστιατόριο που είχα πάει δύο φίλες που ήταν στο δίπλανο τραπέζι να φοράνε τα jackets μου. Μου ήταν αδύνατον να πιστέψω ότι ήταν δικά μου...

10. Πότε κλείνετε το κινητό σας; Υπάρχει διαχωρισμός προσωπικής και επαγγελματικής ζωής;

Όταν έχει τελειώσει η μπαταρία.

11. Το μότο σας

Η ζωή είναι εμπειρίες και οι εμπειρίες είναι μαθήματα ζωής. Ζήσε, άκου, μάθε, ονειρέψου και ρίσκαρε...

Τα army jackets είναι διαθέσιμα στα attica Citylink & Golden Hall, στο My Hydra Boutique και κατόπιν παραγγελίας μέσω του Instagram account (@madebyzoek).

*Το Working Girl, είναι μία στήλη η οποία παρουσιάζει γυναίκες επαγγελματίες που διαπρέπουν στον χώρο τους. Οι ερωτήσεις που τους θέτουμε είναι πάντα οι ίδιες ερωτήσεις γιατί στόχος μας είναι να αναδεiχθεί η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα και ο τρόπος προσέγγισης της κάθε γυναίκας μέσα από μία ενιαία βάση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα