REAL LIFE WORKING GIRL

Νάνσυ Καππή: Δυναμική και πολλά υποσχόμενη επιχειρηματίας


21 Μαρτίου 2019

img_8243.jpg

Η Νάνσυ Καππή είναι σύζυγος, μητέρα μίας υπέροχης κόρης και επιτυχημένη επιχειρηματίας. Αφετηρία της καριέρας της η σχολή διακοσμητικής ΑΚΤΟ και παράλληλα η επένδυσή της στην οικογενειακή επιχείρηση χειροποίητων επίπλων, σύντομα την έκαναν γνωστή στο χώρο των μεγάλων επιχειρηματιών. Αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξή της προσωπικά και επαγγελματικά, μπήκε στον χώρο της εστίασης με συνεργάτη και πολύτιμο στήριγμά της τον σύζυγο της, ιδρύοντας την εταιρεία ΝΑΓΙΑ «Νάνσυ – Γιάννης» δίνοντας νέα νότα στην ζωή τους.

Τι περιλαμβάνει η εργασιακή σας καθημερινότητα;

Το ωραίο και δημιουργικό κομμάτι της επιχείρησης είναι ότι σίγουρα δεν υπάρχει καθημερινότητα. Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα! Επικοινωνώ με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, οργανώνοντας μαζί τους την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. Είτε πρόκειται για τον γάμο τους ή για την βάφτιση του παιδιού τους.

Υπάρχει μια σκέψη που κάνετε στο τέλος της ημέρας;

Μια γρήγορη ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε περισσότερο στην δουλειά σας;

Είναι μαγικό και παράλληλα δημιουργικό να μπορείς να σχεδιάζεις τον γάμο δυο ανθρώπων ακριβώς όπως τον έχουν φανταστεί.

Αν δεν ήσασταν αυτό τι θα ήσασταν;

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι διαφορετικό. Πάντως σίγουρα θα είχα και πάλι επαφή με τον κόσμο. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως ηθοποιός….

Πώς νιώθετε ως γυναίκα στον χώρο;

Ότι μπορώ να κάνω τα πάντα και βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή εκεί για να βοηθήσω σε οποιοδήποτε πόστο χρειαστεί.

Τι συμβουλή θα δίνατε στον 20 χρόνο εαυτό σας;

Να μην τα παρατάει με την πρώτη δυσκολία. Η εμπιστοσύνη στην επιχειρηματικότητα χτίζεται καθημερινά. Έτσι κερδίζεται!

Τι θα λέγατε σε ένα νέο κορίτσι που ξεκινάει τώρα την καριέρα του;

Θα της έλεγα να πιστέψει σε αυτό που ξεκινάει να κάνει και να το αγαπάει. Άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει δεν κουράζεται ποτέ και πάντα εξελίσσεται.

Μια αστεία περίεργη στιγμή που θα θυμάστε για πάντα;

Για πάντα θα θυμάμαι τους πρώτους γάμους που είχα αναλάβει, κατά την είσοδο της νύφης και του γαμπρού, έκλαιγα από συγκίνηση καθώς και όταν έβλεπα να χορεύει το ζευγάρι με τους γονείς τους.

Το μότο σας;

Η ζωή είναι λίγη και λήγει

*Το Working Girl, είναι μία στήλη η οποία παρουσιάζει γυναίκες επαγγελματίες που διαπρέπουν στον χώρο τους. Οι ερωτήσεις που τους θέτουμε είναι πάντα οι ίδιες γιατί στόχος μας είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα και ο τρόπος προσέγγισης της κάθε γυναίκας μέσα από μία ενιαία βάση.