STAR STYLE

Το look που φοράει η Kate Middleton όλο το καλοκαίρι


Αφροδίτη Σακκά

30 Ιουλίου 2019

Το look που φοράει η Kate Middleton όλο το καλοκαίρι

Όσον αφορά το καλοκαιρινό ντύσιμο, πολλά από τα αγαπημένα μας style icons έχουν κάποιες στιλιστικές φόρμουλες που ακολουθούν ολόκληρη τη σεζόν - και η Kate Middleton δεν αποτελεί εξαίρεση. Τελευταία, την έχουμε δει να φορά πολύ συχνά τις αγαπημένες τις εσπαντρίγιες, οι οποίες φαίνεται να έχουν κάνει comeback για το καλοκαίρι 2019.

Η δούκισσα συνδυάζει το καλοκαιρινό αυτό παπούτσι με τα αγαπημένα της φορέματα, τα οποία περιλαμβάνουν διακριτικά prints σε καλοκαιρινές αποχρώσεις. Ο συνδυασμός midi φορέματος με εσπαντρίγιες, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο αγαπημένος της Middleton για τη φετινή σεζόν και όχι χωρίς λόγο.

Είναι ένα απλό και θηλυκό look, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις και να δείχνει πάντα κομψό. Οι ρομαντικές λεπτομέρειες στα μανίκια ή στα prints είναι αυτές που κάνουν τα looks της δούκισσας του Cambridge να ξεχωρίζουν.

Συνδυάστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και μικρή τσάντα για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney