ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #5


5 Δεκεμβρίου 2011

IMG_2537-635x4741.jpg

Φτάσαμε αισίως στο πέμπτο live του Dancing on Ice! Σήμερα θα ταξιδέψουμε στο Hollywood και το Broadway με τις χορογραφίες των παικτών! Και ελπίζω να μην έχουμε πάλι πρόταση γάμου...

10.00 π.μ. Τα παιδιά μου έχουν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για να φτιάξουμε το Χριστουγεννιάτικο σοκολατόκαραμελόσπιτο! Είναι πολύ εύκολο και σίγουρα θα γεμίσει μικρούς αλλά και μεγάλους με χαμόγελα!

1.30 μ.μ.

Ώρα να φύγω για το στούντιο! Στο αυτοκίνητο η μουσική είναι στη διαπασών! Ακούω το "A Real Hero", από το official soundtrack της ταινίας Drive - είναι στη σκηνή όπου ο Ryan λέει στην Carey "Do you wanna see something?" και την πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο μέσα στο ποτάμι!

2.00 μ.μ. Έφτασα στο στούντιο! Πήρα και το πρώτο μου δώρο - γούρι για το 2012! Σ' ευχαριστώ πολύ Γιώτα :)

Πέμπτο live σήμερα! Ουπς μήπως το έκανα λίγο μεγάλο;

2.30 μ.μ.

Με φωνάζουν στο κοντρόλ για να δω τα βίντεο των παικτών. Πρώτα όμως θα τακτοποιήσω όλα τα πράγματα στο καμαρίνι!

Πηγαίνοντας προς το κοντρόλ (η πίσω τσέπη είναι πολύ βολική για να βάζεις τα χρήματά σου)...

...έπιασα τη Σάγια επ' αυτοφώρο να τρώει - ω ναι - πατατοσαλάτα!!!

Σάγια και Ματέο παίρνουν δυνάμεις για την χορογραφία τους ;)

3.00 μ.μ.

Βλέποντας τα βίντεο των παικτών καταλαβαίνω πόσο έχουν δυσκολέψει οι χορογραφίες τους!

Ωστόσο ο Στέφανος έχει "βγει από τα ρούχα του" επειδή έκατσα στην θέση του... Την επόμενη φορά υπόσχομαι πως θα τα δω όρθια με το ένα πόδι σηκωμένο!

4.00 μ.μ.

Επιστροφή στη βάση μας για να επιλέξουμε το αποψινό φόρεμα! Στηρίζοντας την ελληνική μόδα σε όλα τα lives η αποψινή επιλογή θα γίνει από την πετυχημένη σχεδιάστρια Λένα Κατσανίδου. Η Λένα Κατσανίδου ξεκίνησε τις σπουδές της στη μόδα το 1991, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε διαγωνισμό νέων σχεδιαστών μόδας στο Παρίσι υπό την αιγίδα της Unesco. Από το 2000 έχει δημιουργήσει το δικό της ατελιέ λανσάροντας την προσωπική της συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ.

Επιλογή 1η

Κόκκινο της φωτιάς

Επιλογή 2η

...ή μήπως μαύρο

Επιλογή 3η

Καταλήξαμε στο αγαπημένο μου λαμπερό πράσινο!

Ο Ηλίας και ο Χάρης για τη σημερινή εμφάνιση ήθελαν να πετύχουν την εκσυγχρονισμένη εκδοχή ενός ρούχου που εύκολα παραπέμπει στην μαγική εποχή 40's Hollywood!

Να επιλέξουμε και παπούτσια!

Καταλήξαμε στις υπέροχες γόβες Dukas, από τη νέα συλλογή του για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2011-2012. Τα τακούνια  στην νέα σεζόν παίρνουν τη μορφή στιλέτο-κορδόνι,για να δηλώσουν ακριβώς, τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό της γυναίκας.

5.30 μ.μ.

Ο Στέφανος άργησε να φτάσει στο στούντιο, μπήκε  φουριόζος και ξεκίνησε κατευθείαν να ελέγχει το τριχωτό της κεφαλής μου!

Στο παιχνίδι όμως μπαίνει και ο Αχιλλέας! Προετοιμασία δύο ταχυτήτων!

6.30 μ.μ.

Μια παύση εργασιών για την απαραίτητη πρόβα στο στούντιο!

7.00 μ.μ.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προετοιμασία μας γιατί ο χρόνος λιγοστεύει επικίνδυνα!

Ο Αχιλλέας επέλεξε να χρησιμοποιήσει προϊόντα Estée Lauder.

Παλέτα 5 σκιών για τα μάτια που σας επιτρέπει να "παίξετε" με τις εντάσεις, ανάλογα με την περίσταση και τη διάθεση σας. Δημιουργήστε ένα απαλό μακιγιάζ για την ημέρα και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ για το βράδυ.

Η Estée Lauder έχει πολύ ωραίες και πρωτότυπες συσκευασίες δώρων!

Το σετ Pure Color Lipstick Luxuries, περιέχει 5 lipsticks σε φανταστικά χρώματα με την τεχνολογία True Vision™ που μετατρέπει τα απλά χρώματα σε ασυνήθιστα και εκθαμβωτικά. Μέσα στο σετ θα βρείτε 2 είδη lipstick το Long Lasting Lipstick που προσφέρει μεσαία προς μέγιστη κάλυψη και το Crystal Lipstick που προσφέρει μεσαία κάλυψη και έντονη λάμψη. Τα χρώματα ιδανικά για τις γιορτινές μέρες: Tiramisu, Wild Orchid, Rose Envy, Sunstone και Bitten Fig.

Estee Lauder Pleasures Favorite Destinations

 Περιλαμβάνει: Eau de Parfum Spray, Atomizer, Lotion και Bath Gel. Διάφανο, Ζωηρό και Λαμπερό άρωμα.  Ένας ζωηρός συνδυασμός από Κρίνους, Παιωνίας και Γιασεμί που παίζουν με νότες Τριαντάφυλλων Baie. Κάντε like στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο facebook πατώντας εδώ. 7.15 μ.μ.

Επιλογή κοσμημάτων  KESSARIS και σήμερα!

Θέλω να φορέσω σκουλαρίκια και δαχτυλίδι! Ποια απ' όλα όμως;

 Κατέληξα! Κρίκους από λευκά και μαύρα διαμάντια και δαχτυλίδι με μαύρο διαμάντι επίσης!

7.45 μ.μ.

Ο Στέφανος με απειλεί με τη λακ!

Και με το σεσουάρ!

Να πλύνω να δόντια μου μισό λεπτό!

Bonnie

and Clyde!

Ο Χάρης και ο Ηλίας στην φωτογράφιση για την κινηματογραφική αφίσα!

Ο Πέτρος έτοιμος να αντιμετωπίσει τους κακούς...

8.20 μ.μ.

Τρέχοντας προς το στούντιο!

Μας ακολουθεί και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου!

8.45 μ.μ.

Στέφανος Βασιλάκης VS Βασίλης Μπουλούμπασης - Ποιος θα παραμείνει στο DOI?

Ο Στέφανος ακάθεκτος συνεχίζει παρ' όλες τις παρατηρήσεις του Γιώργου Ασημινάκη!

Τελευταίο τηλεφώνημα πριν την έναρξη!

9.15 μ.μ.

Είμαστε στον αέρα! Το 5ο live ξεκίνησε!

11.30 μ.μ.

Το team στα παρασκήνια είναι σε ετοιμότητα μήπως συμβεί κάτι απρόοπτο! Και  επειδή έκανε λίγο κρύο, τους έριξα μια κουβερτούλα στο διάλειμμα!

Με την Χριστίνα σε ένα break... και την Σταματίνα να μας παρακολουθεί από το μόνιτορ ;)

Ο Αλεξέι και η Μαριάννα στο break! Ο έρωτας δεν κρύβεται!

12.10 π.μ.

Τα δύο ζευγάρια που ήρθαν αντιμέτωπα στη διαδικασία «skate off» ήταν σίγουρα η έκπληξη της βραδιάς! Η Πάμελα και η Shaya, δύο από τις πιο δυναμικές συμμετοχές του «Dancing On Ice» «ανάγκασαν» τους κριτές να πάρουν μια δύσκολη απόφαση!

Τελικά, μετά και από τη δεύτερη «εκτέλεση» της χορογραφίας τους, η ψηφοφορία ανέδειξε νικήτρια τη Shaya και έτσι, η Πάμελα ολοκλήρωσε τη σύντομη, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή συμμετοχή της στο show, που θα θυμόμαστε για καιρό.  Πάντα με χαμόγελο! Καλή συνέχεια σου εύχομαι! xxx Δείτε επίσης: Dancing on Ice Scrapbook – Live #4 Dancing on Ice Scrapbook – Live #3

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.