ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #6


13 Δεκεμβρίου 2011

-31.jpg

Έκτο live σήμερα!!! Είμαστε ακριβώς στη μέση του παιχνιδιού. Έχουν μείνει άλλα έξι lives για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα και οι παίκτες πρέπει να ξεπεράσουν  τον  εαυτό τους!

10.00 π.μ. Έχουμε ξυπνήσει όλοι, ο ήλιος έξω με χαλάει. Θέλω να κάνει λίγο κρύο γιατί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δείχνει αστείο με αυτό τον ήλιο. Θέλω να χιονίσει μήπως δούμε και μία "άσπρη μέρα"! Η ταινία που είδα στο dvd προχθές και την προτείνω για μικρούς και μεγάλους είναι: "Άρης Καλεί Μαμά" 2.15 μ.μ. Μόλις έφτασα στο στούντιο και η Κατερίνα από το Star μου είχε στήσει καρτέρι.  

2.30 μ.μ. Έχω κέφια σήμερα. Το τελευταίο διάστημα, επειδή ο ελεύθερός μου χρόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος, κάνω shopping online για όλα τα δώρα των Χριστουγέννων.  Ως γνωστόν τα ψώνια είναι ιδιαίτερα ψυχοθεραπευτική διαδικασία και ειδικά τις ημέρες των γιορτών.

Επειδή  βρήκα φοβερές τιμές  επωφελήθηκα κι εγώ! Παντελόνι δερματίνι για rock εμφανίσεις, λευκό t-shirt για πολλαπλούς συνδυασμούς, γιλέκο από lapin γούνα για όλες τις ώρες της ημέρας και top φουλάρι με το πιο hot print του φετινού χειμώνα. Όλα από το www.chipiechipie.gr

Ο Στέφανος βέβαια δεν άντεξε και μου άρπαξε το καινούριο μου μάλλινο καπέλο και είναι έτοιμος να συνοδεύσει την Παπαρίζου on stage.

Επίσης αγόρασα και αυτή την μάλλινη μπλούζα  για τη φίλη μου Χριστίνα πάλι με star print που σίγουρα θα χρειαστεί το βραδάκι που η θερμοκρασία θα έχει πέσει πολύ!

Και φοβερή τσάντα που χωράει όλα τα αντικείμενα που χρειάζεται μια γυναίκα πάντα μαζί της.

Επισκεφτείτε το Chipie Chipie (Εμπορικό Κέντρο ΑΙΓΛΗ, Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, Τηλ.:  210 6233356) για να δείτε όλη την πλούσια συλλογή από ολοκληρωμένες προτάσεις, για όλες τις ώρες της ημέρας. Υπέροχα trendy ρούχα εισαγωγής από Γαλλία και Ιταλία, όπως φορέματα, jeans, tops, shorts, funky t-shirts, φουλάρια, συνδυασμένα με αξεσουάρ, ολοκληρώνουν το στυλ της γυναίκας που θέλει να ξεχωρίζει.

3.30 μ.μ.

Περιμένω στην ουρά για το κομμωτήριο! Ναι, έχω πρώτη ραντεβού.

Με τη Γιολάντα που είναι καλεσμένη μας και θα χορέψει στο live!

4.00 μ.μ.

Ο Στέφανος έχει ξεκινήσει τη δουλειά από νωρίς.

Κυριακή σήμερα και η πελατεία είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Ο Ηλίας και ο Χάρης θα πάνε σε έναν γάμο και η Πάττυ έχει ένα πάρτυ...και όλοι θέλουν να φτιάξουν μαλλιά! Στην αναμονή λοιπόν...

4.45 μ.μ.

Ο Στέφανος συνεχίζει ακάθεκτος...

Και εγώ πετάγομαι μέχρι το πλατό για μια γρήγορη πρόβα!

Εντωμεταξύ ο Στεφ αποφάσισε πως θα γίνει κριτής έστω και για λίγο - του αρέσει ο πάγος!

Ξαφνικά όμως το σκηνικό άλλαξε, η ευχή μου πραγματοποιείται και ναιιιιι χιονίζει! Yupi!!!

Χιονίζει παντού και στους διαδρόμους, πάλι καλά φοράω ζεστό γιλέκο!

Κατερίνα Παπαμερή και Αγγελική Δούκα backstage

5.30 μ.μ.

Η ώρα της επιλογής look έφτασε. Θα φορέσω μια δημιουργία του Απόστολου Μητρόπουλου. Ο Απόστολος είναι από τους Έλληνες σχεδιαστές που συνδυάζει το sexy, το chic και τον δυναμισμό με θεαματικά αποτελέσματα!

Επιλογή 1η

Επιλογή 2η

Και τελική επιλογή...

Φόρεμα με ντραπάρισμα στο ντεκολτέ και ζώνη-κορσές που ανήκει στη συλλογή Queen Bee του Απόστολου Μητρόπουλου. Θα συνδυστεί με μαύρο κολάν - like it!

Time for shoes!

Επιλέξαμε booties που φέρουν την υπογραφή Alexander McQueen.

Επιλογή κοσμημάτων  KESSARIS! Έχουμε πει ότι μου φέρνουν γούρι!

Θα φορέσω σίγουρα σκουλαρίκια, ποιά όμως;

Αυτά!!!

Και δαχτυλίδι...

Μ' αρέσει πολύ!

6.30 μ.μ.

Ο Αχιλλέας έχει ξεκινήσει να με βάφει αφήνοντάς με να βάζω τις δικές μου πινελιές.

Προϊόντα  make up από την Estée Lauder.

Χρησιμοποιήσαμε τη νέα εκδοχή του πασίγνωστου makeup Maximum Cover με νέα ονομασία : Double Wear Maximum Cover Camouflage Makeup με δείκτη προστασίας SPF15. Τα καινοτόμα συστατικά του διατηρούν το μακιγιάζ φρέσκο και αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρουν πλήρη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα ακόμα και στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό και μπορεί να διατηρηθεί έως και 12 ώρες.

Υπέροχο νεσεσέρ με 3 φανταστικά προϊόντα για τα μάτια. Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara σε μαύρο χρώμα, προσφέρει 15ωρη διάρκεια, χωρίς αλλοιώσεις /μουτζούρες και απίστευτο μήκος. Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil Onyx, μολύβι ματιών με μεγάλη διάρκεια και σταθερότητα. Lash Primer PlusFull Treatment Formula τονίζει τις βλεφαρίδες, διπλασιάζει τον όγκο τους και επιμηκύνει τη διάρκεια της μάσκαρας. Είναι και τέλεια ιδέα για δώρο τώρα τις γιορτές!

Απέκτησα και εγώ το προσωπικό μου Color Stylist της Estée Lauder, ένα γιορτινό βαλιτσάκι που τα περιέχει όλα, 30 χρώματα, πινέλα και άλλα. Η συλλογή περιλαμβάνει: Deluxe Eyeshadow Compact – παλέτα 18 σκιών για τα μάτια, Deluxe All-Over Face Compact – παλέτα 4 ρουζ από πούδρα μεταξιού, Pure Color Long Lasting Lipsticks – 3 κραγιόν σε κανονικό μέγεθος μεγάλης  διάρκειας, Pure Color Gloss – 1 lip gloss σε κανονικό μέγεθος, Artist's Eye Pencils – 3 μολύβια ματιών ιδανικά για smoky eyes, Sumptuous Bold Volume™ Lifting Mascara – μάσκαρα σε deluxe travel size, Gentle Eye Makeup Remover – ήπιο ντεμακιγιάζ ματιών σε κανονικό μέγεθος.

Απλά θα το λατρέψετε!

Κάντε like στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο facebook πατώντας εδώ.

 7.00 μ.μ.

O φίλος μας που μας επισκέπτεται κάθε Κυριακή πριν το live! Είναι πολύ γλυκούλης...

Ο κορσές έχει και άλλες χρήσεις ενίοτε!

Από τον Στέφανο δε ξεφεύγεις εύκολα!

Η Έλενα Παπαρίζου από το διπλανό καμαρίνι μας έφερε τσουρέκι κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη που εμφανίζεται αυτή την περίοδο, το οποίο βέβαια εξαφανίστηκε στο λεπτό!

Και σήμερα έχουμε guest επίσκεψη! Απόστολος Μητρόπουλος!!!

8.30 μ.μ.

Παιδιά πρέπει πάμε στο πλατό!!!

Μια γρήγορη φωτογραφία με τον Απόστολο και φύγαμε.

8.55 μ.μ.

Σε λίγα λεπτά βγαίνουμε στον αέρα!

Δύο λεπτά και βγαίνουμε!

9.15 μ.μ.

Το έκτο live ξεκίνησε!

Το show «άνοιξε» η super star, Έλενα Παπαρίζου, όπου on stage μας τραγούδησε για… τον «Mr. Perfect», που είναι το νέο της… single!

Οι χορευτές της Έλενας backstage

Στο έκτο live του «Dancing οn Ice», οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να «εκτελέσουν» σαν επαγγελματίες χορευτές το element «Pair Spin», τις περιστροφές, δηλαδή, σε άψογο συγχρονισμό!

Έκπληξη της βραδιάς η guest εμφάνιση της Γιολάντας Διαμαντή.

11.30 μ.μ.

Στα παρασκήνια απειλούν τον Απόστολο - μη ρωτάτε γιατί!

12.30 μ.μ.

Τα δύο ζευγάρια που ήρθαν αντιμέτωπα στη διαδικασία «skate off» ήταν ο Γιώργος Χειμωνέτος (για 2η φορά) και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αφού επανέλαβαν τη χορογραφία τους, ο Γιώργος Χειμωνέτος ήταν εκείνος που «ομόφωνα» πήρε από την επιτροπή το «πράσινο φως» για να συνεχίσει να χορεύει στον πάγο, έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν εκείνη που μας είπε το «αντίο».

Σταματίνα σου εύχομαι καλή συνέχεια :) Είσαι πολύ καλή ice skater - μήπως ξεκινάς νέα καριέρα;

Δείτε επίσης: Dancing on Ice Scrapbook – Live #5 Dancing on Ice Scrapbook – Live #4

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.