ΣΤΙΛ

Dancing on Ice Scrapbook – Live #8


27 Δεκεμβρίου 2011

pixlr21.png

Merry lovely Xmas! Βρισκόμαστε στο όγδοο Χριστουγεννιάτικο live του Dancing on Ice. Απόψε τα ζευγάρια μας θα χορέψουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θα διαγωνιστούν στη φιγούρα twizzle. Δε θα υπάρξει αποχώρηση, όμως οι κριτές θα ψηφίσουν κανονικά και η αποψινή βαθμολογία τους θα προστεθεί στη βαθμολογία της επόμενης Κυριακής 1 Ιανουαρίου.

10.00 π.μ. Η γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι και το αγαπημένο άρωμα των Χριστουγέννων με γεμίζει χαρά. Με επισκέφτηκε και εμένα ο Άγιος Βασίλης και έλαβα τα πρώτα μου δώρα. Ο πατέρας μου, μου έφερε το μυστικό ημερολόγιο που κρατούσα στην παιδική μου ηλικία και με συγκίνησε πάρα πολύ.

Το δεύτερο δώρο μου ήταν από την κόρη μου το βιβλίο "Keep calm and carry on" που περιέχει κίνητρα, επευφημίες παροιμίες και πνευματώδεις αλήθειες από πολλούς σοφούς ανθρώπους και πιστεύω πως είναι το καλύτερο δώρο για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε!

Μερικές από τις φράσεις που περιέχει!

"Δεν υπάρχει πρόβλημα τόσο μεγάλο ή σοβαρό που να έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα φλιτζάνι τσάι" Bernard-Paul Heroux "Η θρησκεία της ζωής μου είναι πάντα να είμαστε χαρούμενοι" George Meredith "Η ευτυχία δεν είναι τίποτε περισσότερο από την καλή υγεία και την κακή μνήμη" Albert Schweitzer "Πάντα να γελάς όταν μπορείς. Είναι φθηνό φάρμακο" Lord Byron "Καλύτερα ψωμί με νερό παρά κέικ με μπελάδες" Ρώσικη παροιμία 2.00 μ.μ. Σήμερα θα πάω λίγο πιο αργά στο στούντιο απ' ότι συνήθως!  Είμαστε όλη η οικογένεια σήμερα μαζί, γιαγιάδες και παππούδες και ο Πέτρος στην θέση του μάγειρα!  Δε μπορώ να αντισταθώ στο λαχταριστό καλοψημένο μοσχάρι που βρίσκεται στο τραπέζι ;). Η  γαλοπούλα είχε την τιμητική της χθες το βράδυ. 3.30 μ.μ.

Μόλις έφτασα στο στούντιο με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Όλοι είναι χαμογελαστοί και χαρούμενοι σήμερα και θα περάσουμε ένα υπέροχο βράδυ! Και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα γλυκά τέτοια μέρα από το καμαρίνι μας!

Η Έλενα με χριστουγεννιάτικο χαμόγελο κατ' ευθείαν από την αγαπημένη Θεσσαλονίκη!

Σε xmas mood και ο Γιάννης Μαρκετάκης!

4.00 μ.μ.

Η επίσκεψη στο κοντρόλ για να δω τα βίντεο των παικτών είναι απαραίτητη.  Και απ' ότι φαίνεται όλοι έχουν κατακλυστεί από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα σήμερα!

Επιστροφή στο καμαρίνι για την ετοιμασία! Στο δρόμο όμως είχα αναπάντεχη συνάντηση με τον Santa Claus! Ho ho ho Merry Xmas! Super stylish Al Giga!!!

5.20 μ.μ.

H ενδυματολογική επιλογή σήμερα θα φέρει την υπογραφή έχει την υπογραφή Celia Kritharioti Haute Couture. Στο fitting δοκιμάσαμε αρκετά φορέματα υψηλής ραπτικής και μπερδευτήκαμε αρκετά μέχρι να επιλέξουμε το τελικό outfit. Δείτε μερικά snapshots από το fitting στην Celia Kritharioti.

Με τον Χάρη και τον Ηλία στο ατελιέ για την πρώτη πρόβα

Σ' αυτή την εμφάνιση, μας βοήθησε πολύ και ο αγαπημένος μου Χρήστος Παπανικολάου (fashion consultant).

Στο καμαρίνι επιλέξαμε ανάμεσα σε 3 διαφορετικές εμφανίσεις.

1η επιλογή

2η επιλογή

Τελική επιλογή το φόρεμα-κορσές με την υπογραφή Celia Kritharioti Haute Couture, από nude δαντέλα με μαύρο βελούδο και κεντημένο με κρύσταλλα από τον διάσημο οίκο Lesage.

Επιλογή υποδημάτων. Γόβες με μαύρη δαντέλα Stuart Weitzman από τον Καλογήρου,

Την παράσταση όμως θα κλέψουν οι μαύρες over knee μπότες από τη συλλογή του Christian Louboutin.

6.10 μ.μ.

Για ακόμα μια φορά αφέθηκα στα μαγικά χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου και τα προϊόντα Estée Lauder.

Υπέροχη ιδέα και για δώρο αλλά και για να κακομάθετε τον εαυτό σας είναι το σετ με 6 μοναδικές αποχρώσεις Pure Color Gloss. Περιέχει 6 gloss που θα δώσουν στις εμφανίσεις σας ένα λαμπερό αποτέλεσμα και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε σας εμφάνιση.

Χρησιμοποιήσαμε σε αυτή την εμφάνιση το Νέο Pure Color Liquid Eyeliner. Διατίθεται σε τρεις εξαιρετικά λαμπερές αποχρώσεις –Graphite, Black Quartz  και Silver Zinc– δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την ολοκλήρωση κάθε look ματιών. Αυτό το νέο liner προσφέρει πλούσιο χρώμα και αστραφτερό αποτέλεσμα χωρίς αλλοιώσεις, ενώ η μεγάλη αντοχή του και η ανθεκτικότητά του στο νερό εγγυώνται ζωντάνια και ακρίβεια στην εφαρμογή. Αναδείξτε τα μάτια σας χρησιμοποιώντας το νέο βουρτσάκι από μαλακή τρίχα / τσόχα, που απλώνει ομοιόμορφα και εύκολα την αστραφτερή σύνθεση σε αποχρώσεις έντονου μαύρου, ασημί και χρυσοπράσινου.

Τέλος σας προτείνω να δοκιμάσετε το Tom Ford Lavender Palm που αιχμαλωτίζει  τις δυο διαφορετικές πλευρές της California. Το άρωμα ανοίγει με δυο διαφορετικούς τύπους λεβάντας:  με το λαμπερό και τονωτικό Lavandin και με νότες από το βότανο Lavender Absolute. Κίτρο και περγαμόντο αναμειγμένο με φασκόμηλο ξετυλίγονται για μια υπέροχη αρχή. Αφήνει υπέροχο άρωμα στο πέρασμά σας.

Κάντε like στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο facebook πατώντας εδώ.

7.30 μ.μ.

Για να ολοκληρωθεί η αποψινή εμφάνιση σημαντικό ρόλο παίζουν τα κοσμήματα Kessaris.

Επιλέξαμε σκουλαρίκια από λευκά διαμάντια για ένα glam chic αποτέλεσμα.

Καθώς και το δαχτυλίδι από λευκά και μαύρα διαμάντια για να ολοκληρωθεί το αποψινό look.

8.00 μ.μ.

Ο Χρήστος με τον Ηλία δένουν τον κορσέ!

Ο Στέφανος είναι έτοιμος να με ψεκάσει με τη λακ.

Αποφάσισε να μου κάνει τον υπέροχο αυτό κότσο για το εορταστικό live. Σας αρέσει;

8.55 μ.μ

Είμαι έτοιμη στη θέση μου για να ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο Dancing on Ice!!!

9.10 μ.μ.

Ξεκινήσαμε! Χρόνια πολλά σε όλους!!!

Να είμαστε όλοι καλά!

Η παραμυθένια χορογραφία των πιο γλυκών καλεσμένων μας με τις απίστευτες ικανότητες.

Shaya και Ματέο σε μια super sexy xmas εμφάνιση!

Santa claus is coming to town από τα Κόκκινα Χαλιά

Πηνελόπη και Αλεξέι στην πιο σκανδαλιάρικη χριστουγεννιάτικη χορογραφία.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παρότι είχε κάνει ράμματα στο φρύδι από την πτώση του στις πρόβες...

...χόρεψε πάρα πολύ καλά μια δύσκολη χορογραφία με τη Νικόλ που απαιτούσε δύσκολα lifts.

11.45 μ.μ.

Με τον Χρήστο Παπανικολάου backstage!

Happy faces στο backstage!

12.10 π.μ.

Το αποψινό live έφτασε στο τέλος του! Εύχομαι αυτές οι γιορτές να είναι γεμάτες υγεία και χαρά για όλους.

Δείτε επίσης: Dancing on Ice Scrapbook - Live#7 Dancing on Ice Scrapbook – Live#6  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.