Αξεσουάρ 2 σε 1 -Το designer item που κρατούν τα topmodels και οι Influencers έχει λίστα αναμονής

Μάρθα Κουμπάνη
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Τα αξεσουάρ είναι γνωστό πω έχουν την δύναμη να μεταμορφώσουν ένα σύνολο. Από την άλλη, το πόσο αγαπάμε τις τσάντες δεν λέγεται. Και υπάρχουν ορισμένες τόσο κομψές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία και έχουν χαρακτηριστεί iconic. Οι εμβληματικές designer bags έχουν στοιχειώσει τα όνειρα μας. Και μπορεί να μην γίνεται να τις αποκτήσουμε όλες, όμως πάντα υπάρχει χώρος για μία ακόμα στην wish list μας.
Η νέα τσάντα του Louis Vuitton κυκλοφορεί μόνο για λίγες εβδομάδες. Το όνομά της είναι Multi Pochette Accesoires και έχει ήδη μια τεράστια λίστα αναμονής. Ο γαλλικός οίκος δημιούργησε το πρωτότυπο μοντέλο, το Pochette Accesoires πριν από 27 χρόνια, το 1992. Μια εκλεπτυσμένη και κομψή τσάντα που έγινε αμέσως ένα από τα αριστουργήματα του Louis Vuitton.

Η νέα εκδοχή είναι μια τσάντα που συνδυάζει δύο αφαιρούμενα στοιχεία: ένα μίνι Pochette Accessoires (μικροσκοπική έκδοση της αρχικής τσάντας) και ένα στρογγυλό πορτοφόλι με φερμουάρ. Το Multi Pochette Accesoires είναι, σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, πολύ πιο παιχνιδιάρικο και ευπροσάρμοστο.
 Το σίγουρο είναι ότι οι πιο διάσημες fashion Influencers την έχουν ήδη στα ράφια της ντουλάπας τους και την φορούν χιαστί σε κάθε outfit. Και δεν τις αδικούμε καθόλου αφού συνδυάζει πρακτικότητα, στιλ και την υπογραφή LV.