ΣΤΙΛ

Tα παλτό και τα jackets που φέτος επιβάλλεται να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα -Φοριούνται oversized


Μάρθα Κουμπάνη

29 Οκτωβρίου 2019

Tα παλτό και τα jackets που φέτος επιβάλλεται να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα -Φοριούνται oversized

Τα runways για το φθινόπωρο/ χειμώνα του 2019, μίλησαν και σε ότι αφορά τα παλτό ο κανόνας της σεζόν λέει ότι όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο. Πρόσφατα άλλωστε μία από τις πιο chic και αγαπημένες μας Γαλλίδες μούσες του στιλ, η Jeanne Damas αποκάλυψε το δικό της μυστικό στιλ και μας εξέπληξε. Το τρικ είναι απλό: επιλέγει τα ρούχα της ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό της μέγεθος. Δεν ξέρουμε για τα υπόλοιπα, όπως ας πούμε μια ψηλόμεση παντελόνα ή μια slip skirt , όμως για τα παλτό είναι ένα τεράστιο ΝΑΙ.

Οι oversized σιλουέτες δείχνουν περισσότερο elegant και σοφιστικέ. Τις αγαπάμε ακόμα γιατί μας τυλίγουν με την ζεστασιά και την cozy αίσθηση όταν έξω κάνει κρύο, ενώ επιτρέπουν άφθονο layering στο εσωτερικό. Eσεις ακόμα το σκέφτεστε; Aν έχετε ένα vintage πανωφόρι της μαμάς ή της γιαγιάς σας και σας προβλημάτιζε το μεγαλύτερο μέγεθος, φορέστε το χωρίς δεύτερη σκέψη! Φέτος αυτά τα πανωφόρια επιβάλλεται να είναι oversized και δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε.

1. To μακρύ μάλλινο παλτό

2. Το κοντό shearling jacket

3.To καμηλό παλτό

4. Η καμπαρντίνα

5. Το καρό

6.Το cropped coat

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.