ΣΤΙΛ

The Τravolta dress -Το iconic φόρεμα της πριγκίπισσας Diana από τον χορό με τον John Travolta σε δημοπρασία


Μάρθα Κουμπάνη

18 Νοεμβρίου 2019

The Τravolta dress -Το iconic φόρεμα της πριγκίπισσας Diana από τον χορό με τον John Travolta σε δημοπρασία

Η Πριγκίπισσα Diana μπορεί να έφυγε αιφνίδια από τη ζωή το 1997, όμως μένει για πάντα ζωντανή στην καρδιά μας. Η θρυλική Lady D συνεχίζει να μας εμπνέει ακόμα και σήμερα με την φινέτσα της. Ήταν Νοέμβριος του 1985 όταν η Πριγκίπισσα Diana βρέθηκε με τον Πρίγκιπα Κάρολο στο Λευκό Οίκο για να συναντήσουν τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Ronald Reagan και την Πρώτη Κυρία Mrs Nancy Reagan.
Ήταν εκείνο το βράδυ όταν η αλησμόνητη πριγκίπισσα χόρεψε με την ψυχή της με τον διάσημο ηθοποιό John Travolta στο ρυθμό των τραγουδιών των cult ταινιών Πυρετός στο Σαββατόβραδο» και «Grease». Η Diana κατέπληξε τα πλήθη με το μακρύ, βελούδινο, μαύρο φόρεμα με την υπογραφή του Victor Edelstein. Για εκείνον το χορό, ο John Travolta  χρησιμοποίησε αργότερα τη λέξη “παραμυθένιος”. 
Τον Ιούνιο του 1997 η ίδια είχε δημοπρατήσει το πανέμορφο φόρεμα και συγκέντρωσε 500.000 ευρώ τα οποία δόθηκαν σε οργανώσεις κατά του ΗΙV.

jenny.gr

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, το φόρεμα θα δημοπρατηθεί για δεύτερη φορά με τιμή εκκίνησης τις 400 000 ευρώ. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου από τον οίκο Kerry Taylor Auctions και η εκπρόσωπός του Lucy Bishop δήλωσε σχετικά: «Αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο iconic φορέματά της. Οι φωτογραφίες της την ώρα που ο γοητευτικός Τζον Τραβόλτα τη στριφογυρίζει  στην κεντρική σκηνή στον Λευκό Οίκο προκάλεσαν αίσθηση εκείνη την εποχή και παραμένουν αξιομνημόνευτες ακόμα και σήμερα. Ήταν μια έντονη και ώριμη επιλογή για μια τόσο νέα πριγκίπισσα και εντυπωσίασε τους πάντες εκείνο το βράδυ»
 

jenny.gr

Δείτε ακόμη: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.