ΣΤΙΛ

Η απίστευτη ομοιότητα της Meghan Markle με την πριγκίπισσα Diana σε αυτή την εμφάνιση συγκίνησε τους Βρετανούς


11 Μαρτίου 2020

Η απίστευτη ομοιότητα της Meghan Markle με την πριγκίπισσα Diana σε αυτή την εμφάνιση συγκίνησε τους Βρετανούς

H Meghan Markle πολλές φορές, εμπνέεται από το στιλ της πριγκίπισσας Diana για τις εμφανίσεις της και αποτίει έτσι φόρο τιμής στην μελαγχολική πριγκίπισσα και μητέρα του πρίγκιπα Harry. Kάθε φορά που ένα look της έχει ομοιότητες με ένα της Lady D, αισθανόμαστε συγκίνηση. Αυτή τη φορά για την εμφάνιση της την ημέρας της Κοινοπολιτείας.

Οι θαυμαστές λάτρεψαν το ζωντανό σμαραγδένιο φόρεμα από την Emilia Wickstead, που η Meghan συνδύασε με καπέλο από τον William Chambers, nude γόβες Aquazzura και mini τσάντα της Gabriela Hearst. 

Το total green σύνολο που επέλεξε η Meghan για την περίσταση θυμίζει μια παρόμοια μονοχρωματική επιλογή της Diana πίσω στο 1982. 

jenny.gr

Στην vintage φωτογραφία, η Diana ήταν έγκυος στον πρίγκιπα William, και απεικονίζεται ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, να φορά το ίδιο εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα και καπέλο, που αναδείκνυε το μπλε των ματιών της.

jenny.gr

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.