ΣΤΙΛ

#BottegaResidency: O διάσημος ιταλικός οίκος μόδας δημιουργεί έναν ψηφιακό χώρο τέχνης


Μάρθα Κουμπάνη

28 Μαρτίου 2020

#BottegaResidency: O διάσημος ιταλικός οίκος μόδας δημιουργεί έναν ψηφιακό χώρο τέχνης

O ελεύθερος χρόνος και ο πολιτισμός την περίοδο του κορωνοϊού έχουν αλλάξει δραματικά αλλά αποτελούν σημαντικό μέρος της καραντίνας για όλους. Το γεγονός ότι είμαστε όλοι περιορισμένοι στο σπίτι μας ξύπνησε τη δημιουργικότητα σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε αυτές οι μέρες να είναι λίγο πιο υποφερτές. Η τελευταία εταιρεία που έκανε πράξη την δική της ψυχαγωγική ιδέα είναι ο ιταλικός οίκος, Bottega Veneta. Δημιούργησε μια πλατφόρμα για να βοηθήσει τους θαυμαστές του να μείνουν δυνατοί και θετικοί και να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους σε όλο τον κόσμο. Γνωρίστε το Bottega Residency.

Το Bottega Residency είναι ένας εικονικός χώρος στον οποίο οι συνεργάτες, οι μούσες και τα μεγαλύτερα ταλέντα της μάρκας θα αποτίουν φόρο τιμής κάθε εβδομάδα στα δημιουργικά μυαλά και τα έργα που έχουν επηρεάσει τη ζωή τους. Συγγραφείς, μουσικοί, σκηνοθέτες και καλλιτέχνες, θα είναι μέρος του έργου.

Ο δημιουργικός διευθυντής του Bottega Veneta, ο Daniel Lee είναι ο πρώτος που μιλά για την αγάπη του για τον καλλιτέχνη David Hockney. Αυτός ο ζωγράφος έχει επηρεάσει σημαντικά τη δημιουργική του εξέλιξη και θέλησε να μας το πει στο Bottega Residency.

Επιπλέον, κάθε σαββατοκύριακο, η Bottega Residency θα παίρνει ζωή μέσα από συναυλίες με πρωταγωνιστές, συνεργαζόμενους καλλιτέχνες, με ζωντανή μαγειρική από ανερχόμενους σεφ που θα προσφέρουν τις συνταγές τους και με μία κινηματογραφική συνάντηση την Κυριακή από μια εταιρεία κινηματογραφικών ταινιών.

Η ιδέα είναι να αντικατοπτρίζει ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο για να προσφέρει ένα αίσθημα κανονικότητας σε όλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.