ΣΤΙΛ

H Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα αυτό το καλοκαίρι- Το φόρεμά της εντυπωσίασε


2 Ιουνίου 2020

H Kate Middleton φόρεσε το χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα αυτό το καλοκαίρι- Το φόρεμά της εντυπωσίασε

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge τίμησαν αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος στην Αυστραλία, με ένα βίντεο που έστειλαν για την «Inaugural Thank a First Responder Day». Η Kate Middleton εμφανίστηκε κομψή και εντυπωσιακή για ακόμη μία φορά με το χρώμα του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα, που έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν. Το φόρεμα είναι του brand Roksanda Ilincic και κόστιζε 900 λίρες. Το chic φόρεμα είναι midi, εφαρμοστό, με κοντό μανίκι, τετράγωνο neckline και λευκές λεπτομέρειες.

H Kate το είχε φορέσει στη περιοδεία της στην Αυστραλία το 2014 αλλά και στο Wimbledon το 2016. Στην τελευταία αυτή εμφάνιση είχε τα μαλλιά της πιασμένα μισά-μισά, και έπεφταν ανάλαφρα στους ώμους της ενώ επέλεξε τα αγαπημένα της χρυσά σκουλαρίκια σε σχήμα φύλλου, από Catherine Zoraida.

Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και φρέσκο.

jenny.gr

Πηγή φωτογραφιών: Getty/ Ideal images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.