ΣΤΙΛ

Τα “Made in Greece” μαγιό που θα λατρέψεις όπως κανένα άλλο μέχρι τώρα


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2020

Τα “Made in Greece” μαγιό που θα λατρέψεις όπως κανένα άλλο μέχρι τώρα

Το καλοκαίρι είναι ο ορισμός της ανεμελιάς, των ξέγνοιαστων στιγμών και των έντονων αισθήσεων. Είναι η εποχή που καταλαβαίνεις ότι η χαρά βρίσκεται στα μικρά πράγματα, όπως το να βυθίζεις τα πόδια σου στην άμμο, να βουτάς το πρόσωπό σου στο δροσερό θαλασσινό νερό και να απολαμβάνεις τον καυτό ήλιο.

Αν έπρεπε να επιλέξουμε ένα μόνο κομμάτι για να μας συντροφεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάθε μια από αυτές τις μικρές καλοκαιρινές απολαύσεις, σίγουρα αυτό θα ήταν το μαγιό. Όχι όμως ένα οποιοδήποτε μαγιό, άλλα ένα μαγιό “αθάνατο” που να αντέχει στις δοκιμασίες της παραλίας, όπως το αλάτι, ο ήλιος και η άμμος.

Καθώς λοιπόν, αναζητούσαμε τα μαγιό που θα μας βγάλουν ασπρόσωπες για πολλά καλοκαίρια, διαπιστώσαμε μια νέα πραγματικότητα.

Τα ελληνικά μαγιό έχουν μπει δυναμικά στην ελληνική αγορά με ποιοτικά και ξεχωριστά κομμάτια, αντάξια μεγάλων brands και διεθνών οίκων. Μικρές τοπικές επιχειρήσεις έρχονται να καλύψουν το ποιοτικό κενό που υπάρχει στην αγορά που έχει κατακλυστεί από fast fashion προϊόντα.

Οι Έλληνες δημιουργοί έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα. Ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως να αναδείξουν την ομορφιά του μεσογειακού σωματότυπου και κορμιού και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα ανθεκτικό μαγιό για να αντέξει τις συνθήκες ενός καλοκαιριού στην Ελλάδα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

jenny.gr


Βρες το Resort Viaggio εδώ

Μεταξύ των ελληνικών brands που ξεχωρίσαμε, ήταν η Sand in my Toes.

Ήδη από το άκουσμα του ονόματος της ταξιδέψαμε νοερά στην αγαπημένη μας παραλία.

Τα σχέδια τους είναι διαχρονικά. Βασίζονται σε απλές και καθαρές γραμμές, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα κάθε γυναίκας. Πέρα όμως, από τα εντυπωσιακά, minimal σχέδιά τους που ταιριάζουν σε όλα τα στιλ, αυτό που μας κέρδισε είναι ότι δίνουν έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια. 

Αυτό γιατί οι δημιουργοί της Sand In my Toes πιστεύουν ότι κάθε βήμα μέχρι το τελικό προϊόν είναι καθοριστικό. Αρχικά, επιλέγουν τις πρώτες ύλες τους από τις καλύτερες εταιρείες στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, καθώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αντίστοιχες βιομηχανίες. Βασικά κριτήρια τους για την επιλογή είναι η άριστη ποιότητα, η μεγάλη ελαστικότητα των υφασμάτων, αλλά και απαλή υφή.

jenny.gr

 

 

 

 

Βρες το Sunset Pink Snake Pique εδώ

Στη συνέχεια, τα μαγιό ράβονται στην Ελλάδα, ενώ δοκιμάζονται τουλάχιστον 7 φορές, ώστε να βεβαιωθούν ότι έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν: Ένα μαγιό όμορφο, άνετο και με εξαιρετική εφαρμογή. Το μυστικό τους για να το πετύχουν τo τέλειο fit είναι ότι οι ραφές των μαγιό είναι εσωτερικές. Είναι φτιαγμένα έτσι, ώστε να αγκαλιάζουν και να κολακεύουν το κάθε σώμα με τις τυχόν ατέλειές του. 

Στη φετινή συλλογή θα βρεις high leg bottoms, μαγιό με έναν ώμο, strapless, που κάνουν δυνατό comeback, κλασικά must-have μπικίνι και φυσικά, ολόσωμα, που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, σε αμέτρητα στιλ και κοψίματα. 

jenny.gr

 

 

 

 


Βρες το Ice Cream Perla Pique εδώ

Το καρτελάκι στο μαγιό αυτού του καλοκαιριού λοιπόν, θα γράφει “Made in Greece” γιατί οι μικρές ελληνικές επιχειρήσεις χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τη στήριξη όλων και σίγουρα την αξίζουν. 

Τη νέα συλλογή της Sand in My Toes θα τη βρεις εδώ καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 

Ακολούθησε τη Sand in My Toes στο Instagram και στο Facebook για να ενημερώνεσαι για τα νέα σχέδια 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.