ΣΤΙΛ

Γιατί η Victoria Beckham σας συμβουλεύει να σταματήσετε να φοράτε στενά ρούχα - Ο λόγος θα σας ξαφνιάσει


Μάρθα Κουμπάνη

15 Ιουνίου 2020

Γιατί η Victoria Beckham σας συμβουλεύει να σταματήσετε να φοράτε στενά ρούχα - Ο λόγος θα σας ξαφνιάσει

Η Victoria Beckham μπορεί να βραβεύτηκε ως fashion icon με το little black dress αλλά δεν ένιωθε πάντα έτσι.
«Κοιτάζοντας πίσω, υποθέτω ότι ήταν ένδειξη ανασφάλειας ότι πάντα φορούσα ρούχα που ήταν πολύ σφιχτά, πολύ καλά», είπε η γυναίκα που ήταν γνωστή στο παρελθόν ως Posh Spice στον Guardian. «Η αυτοπεποίθησή μου έχει σίγουρα αυξηθεί καθώς μεγαλώνω".

Κατά τη διάρκεια της πορείας της ως Posh Spice στο βρετανικό megagroup The Spice Girls, η Beckham, 46 ετών σήμερα, ήταν διάσημη για τα ελαφριά φορέματα και τους κορσέδες, αλλά η μαμά των τεσσάρων λέει ότι αυτό δεν είναι πλέον. «Συνήθιζα να φοράω πολλά δομημένα φορέματα με κορσέ και εξακολουθώ να έχω κάποια από αυτά τα φορέματα, αλλά το προσωπικό μου στιλ έχει γίνει πιο χαλαρό».

Η σχεδιάστρια μόδας πρόσθεσε: «Ξέρω τι δουλεύει πάνω μου, τι φαίνεται καλό. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι να αποδείξω τώρα με τον τρόπο που ντύνομαι". Και παρόλο που η τραγουδίστρια του "Spice World" δεν ντύνεται όπως συνήθιζε πριν από 25 χρόνια, η Beckham εξακολουθεί να εμπνέεται από τη δεκαετία του '90 όταν δημιουργεί κομμάτια για τη σειρά της. «Το χρώμα, τα απλά σχήματα. Πιθανόν δεν υπάρχει σχεδιαστής που δεν αντλεί έμπνευση από αυτή τη δεκαετία. Για μένα, δεν αφορά τόσο τη μόδα του δρόμου της δεκαετίας του '90, αλλά τον Martin Margiela και τον Jil Sander. Όχι, μόνο οι συλλογές, αλλά τα shows τα μοντέλα, η μουσική".

Η Beckham, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, έχει εκφραστεί για το πώς η βιομηχανία της μόδας μπορεί να υποστηρίξει το κίνημα του Βlack Lives Matter. "Ξεκινά με την εκπροσώπηση, τόσο εντός της επιχείρησής μας όσο και με τους εξωτερικούς συνεργάτες. Ως πρώτο βήμα, δημιουργήσαμε μια εσωτερική ομάδα εργασίας για να εξετάσουμε τα πάντα, από τις ομάδες μας και το ταλέντο μας έως τους casting, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας". Στη συνέχεια, θα παρέχουν πρόσθετη ομαδική εκπαίδευση για να ακούσουν και να συζητήσουν τα ζητήματα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να εντοπίσουν την ασυνείδητη προκατάληψη.

"Είναι καθήκον μας να μιλήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις πλατφόρμες μας για εκπαίδευση, συνομιλία και αλλαγή", συνέχισε. "Τα πράγματα δεν θα αλλάξουν ούτε θα λυθούν σε μια μέρα, αλλά σαφώς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλη μέρα για να αρχίσουμε να κάνουμε περισσότερα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.