ΣΤΙΛ

Τα 3 τελευταία looks της Οlivia Palermo με μάσκα είναι καλύτερα κι από εκείνα στην Εβδομάδα Μόδας -Κρατάμε σημειώσεις


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουνίου 2020

Τα 3 τελευταία looks της Οlivia Palermo με μάσκα είναι καλύτερα κι από εκείνα στην Εβδομάδα Μόδας -Κρατάμε σημειώσεις

Η Οlivia Palermo είναι το Ιt Girl που δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις εμφανίσεις της. Κατά καιρούς της έχουν δοθεί τίτλοι από τα Media, όπως η "βασίλισσα του Mix & Match", "ιέρεια του στιλ", και όχι άδικα, αφού παίζει  το στιλ στα δάχτυλα. Από την front row των shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, σε μια απλή βόλτα με τον αγαπημένο της σκύλο, ακόμα και μέσα στην καραντίνα, η Ο. P. είναι πάντα κομψή. 

Mαλιστα, το στιλ της γίνεται όλο και καλύτερο με την πάροδο του χρόνου, την ώρα που συνδυάζει με μαεστρία τα πιο ιδιαίτερα κεντήματα με κοστούμια και tailored παντελόνια, άλλοτε με sneakers και άλλοτε με comfy slippers. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να περπατά με το σκύλο της, με διαφορετικά σύνολα. H Olivia για να παραμείνει προστατευμένη από τον ιό, επιλέγει πάντα ένα elegant μαντήλι από μετάξι αντί για τη διαδεδομένη χειρουργική μάσκα.

jenny.gr

H Οlivia έκανε τον πιο φρέσκο και κομψό συνδυασμό το καλοκαίρι, με frock dress σε απόχρωση της λεβάντας, το οποίο συνδύασε με λευκά sneakers με κρύσταλλα. 

jenny.gr

Το πιο ρομαντικό από τα τρία looks ήταν ένα σετ από μίντι φούστα και off shoulder top σε φωτεινό κόκκινο με λευκό. Ολοκλήρωσε το outfit με slippers σε ροζ τόνο. 

jenny.gr

Η τρίτη εμφάνιση ήταν με total white και κίτρινα accents. Φόρεσε την πιο εντυπωσιακή culotte με λευκό πουκάμισο και τα συνδύασε με καφέ slippers από βελούδο με κεντήματα σε τόνους του κίτρινου,  κίτρινη bucket bag και εντυπωσιακό μεταξωτό μαντήλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.