ΣΤΙΛ

Έχετε μικρό στήθος: Αυτή η τάση στα μαγιό σας ταιριάζει απόλυτα


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιουλίου 2020

Έχετε μικρό στήθος: Αυτή η τάση στα μαγιό σας ταιριάζει απόλυτα

Κάθε καλοκαίρι στην αναζήτηση του τέλειου μαγιό, μπορεί να προβληματίζεστε. Θέλουμε ένα σχέδιο που να δείχνει υπέροχο πάνω μας, κρύβοντας όποιες ατέλειες μπορεί να έχουμε και αναδεικνύοντας τα δυνατά μας σημεία.

Ανάλογα με τον σωματότυπο, αυτό το μαγιό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και το σώμα μας, ακόμα κι εκείνα τα σημεία που πιθανόν να μην μας αρέσουν τόσο σε αυτό.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με μικρό στήθος, αυτό το άρθρο γράφτηκε για εσάς. Το μικρό στήθος είναι κομψό και δεν έχετε κανένα λόγο να το πολεμάτε με ενισχυμένα σουτιέν και bikini tops που σας σφίγγουν, αντίθετα πρέπει να αισθάνεστε τυχερές, αφού φέτος οι τάσεις είναι με το μέρος σας.

Περιλαμβάνουν ρετρό γραμμές και σιλουέτες που κολακεύουν το μικρό στήθος και αυτή είναι μία από αυτές. Τα underwire bikini top επιστρέφουν και πηγαίνουν σε όλες.

https://instagram.com/p/B66KVAVhXsA/https://instagram.com/p/B7nu1OGBz9M/https://instagram.com/p/CCUSYWDpgJk/

https://instagram.com/p/CCT6RQ3Hzt8/

https://instagram.com/p/CBulrbKJUcK/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.