ΣΤΙΛ

Oι Κilimi bags είναι οι τσάντες που θα κρατάς όλη μέρα στις διακοπές


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουλίου 2020

Oι Κilimi bags είναι οι τσάντες που θα κρατάς όλη μέρα στις διακοπές

Το καλοκαίρι του 2020 έχει μπει για τα καλά και πλέον ο Ιούλιος είναι εδώ κάνοντας τη ζωή μας πιο ζεστή, αλλά και πιο ξέγνοιαστη! Πλέον όλοι μας έχουμε χαλαρώσει και μετράμε αντίστροφα τις μέρες για τις διακοπές μας. Tο καλοκαίρι αισθανόμαστε ότι απελευθερωνόμαστε, τόσο εμείς όσο και η boho διάθεσή μας, που ταιριάζει με την ανεμελιά της εποχής.

Φέτος το καλοκαίρι το bohemian και 70s στιλ φιγουράρει ανάμεσα στις top τάσεις της σεζόν.

Αέρινα μάξι φορέματα με εντυπωσιακά φολκλόρ prints συνδυάζονται με ανατρεπτικά αξεσουάρ και συνθέτουν το look της καλοκαιρινής ραστώνης. 

Kαι τι ποιο κατάλληλο από το hippie chic για να εκφράσει αυτήν ακριβώς την καλοκαιρινή μας διάθεση και να μας βάλει σε mood «summer ready».

Μιας και μιλάμε όμως για αξεσουάρ, βρήκαμε τις τσάντες που θα κρατάμε όλο το καλοκαίρι και θα εντυπωσιάσουμε, αφού είναι διαφορετικές από κάθε άλλη που έχουμε κρατήσει.

Nα σας συστήσουμε τις Kiλimi Bags, που είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομα τους, φτιαγμένες από υφαντά κιλίμια!

jenny.gr

 

To Kiλimi Bags & Accessories είναι το κομψό πάντρεμα του παραδοσιακού με το σύγχρονο στοιχείο στον χώρο της τσάντας, αναδεικνύοντας το υφαντό και μετατρέποντάς το σε must have αξεσουάρ για τις διακοπές του καλοκαιριού και όχι μόνο.

jenny.gr

Η Κατερίνα Μαραγκού και η Στεφανία Ελευθερίου βρίσκονται πίσω από τις πιο ανατρεπτικές τσάντες. Το brand, που ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2019 χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα, την άνεση και τη μοναδικότητα της κάθε τσάντας.

jenny.gr
jenny.gr

Οι τσάντες Kiλimi Bags είναι ελληνικές και χειροποίητες, ενώ εντυπωσιάζουν τόσο με την premium ποιότητα όσο και τους χρωματικούς συνδυασμούς, την υφή, τις δερμάτινες λεπτομέρειες και το vintage ύφος που προσθέτουν σε κάθε σύνολο.

jenny.gr

Η ξεχωριστή, ανάγλυφη υφή τους αλλά και οι χρωματισμοί μας φτιάχνουν την διάθεση. Από την παλέτα των κυκλαδίτικων σπιτιών που φέρνει αίσθηση αιγαιοπελαγίτικης αύρας, ως τους παιχνιδιάρικους ethnic τόνους, διακοσμημένες με διακριτικά tribal μοτίβα και τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, τσάντες φάκελοι, δίνουν στο καλοκαίρι μας χρώμα και σχήμα.

jenny.gr

Τσάντες ευέλικτες, που χωρούν τα απαραίτητα για το καλοκαίρι και μπορούν να μας συνοδεύσουν από την παραλία, φορώντας το πιο stylish καφτάνι μας και δερμάτινα σανδάλια, μέχρι το beach bar αλλά και τη βραδινή μας έξοδο.

Θα χαρίσουν στο στιλ μας την απαραίτητη boho πινελιά, γι' αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών.

jenny.gr

Facebook: Kilimi Bags & Accessories 

Instagram: @kilimibags

     

    Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.