ΣΤΙΛ

Έτσι θα φορέσουμε τα shorts στις διακοπές του Αυγούστου


Μάρθα Κουμπάνη

1 Αυγούστου 2020

Έτσι θα φορέσουμε τα shorts στις διακοπές του Αυγούστου

Πολλά από τα κυρίαρχα trends της μόδας έχουν τις ρίζες τους στο Instagram. Kαι μπορεί η πανδημία να οδήγησε στο να γίνουν τα περισσότερα shows ψηφιακά και να μην έχουμε νέες street style εμφανίσεις από τις μητροπόλεις της μόδας, όμως οι fashion influencers δεν σταματούν να μοιράζονται τα καλοκαιρινά σύνολά τους. Και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, και τα κορίτσια της μόδας ξεκινούν τις διακοπές τους, επιλέγουν δροσερά κομμάτια όπως άνετα shorts.

Μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι διαμορφώνονται 3 νέες τάσεις στα σορτσάκια όπως τα φορούν οι trend setters. Οι οίκοι Louis Vuitton και Prada έχουν την τιμητική τους. To LV logo printed σατέν σορτς έγινε sold out αμέσως, ενώ το signature nylon σορτς του οίκου Prada κυκλοφορεί και εξαντλείται μέσα σε λίγες ώρες. H sporty εκδοχή φαίνεται να αγαπήθηκε σε μία συγκεκριμένη απόχρωση.

1. Louis Vuttion shorts

Το λογότυπο κάνει ακόμα και το πιο χαλαρό shorts να δείχνει πολυτελές.

2. Prada shorts

Το μαύρο σορτσάκι του οίκου Prada είναι cool και ταυτόχρονα σέξι. Μοιάζει να λέει "Ι am Prada you're nada".

3. Sporty γαλάζιο shorts

Δεν ξέρουμε αν ευθύνονται τα γαλάζια mules Bottega Veneta που είναι το ιδανικό ταίρι, όμως τα γαλάζια σορτσάκια και βερμούδες είναι παντού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.