ΣΤΙΛ

Το φόρεμα της Κendall Jenner που έγινε 3 φορές sold out - Φοριέται από την παραλία έως τη βραδινή έξοδο


Μάρθα Κουμπάνη

2 Αυγούστου 2020

Το φόρεμα της Κendall Jenner που έγινε 3 φορές sold out - Φοριέται από την παραλία έως τη βραδινή έξοδο

Το πράσινο φόρεμα της Kendall Jenner, το οποίο πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram feed της, όχι μόνο είναι προσιτό αλλά και η τέλεια πρόταση για τα καλοκαιρινά βράδια και  γιατί όχι για την παραλία, ως ένα εναλλακτικό cover up.

Στις 27 Ιουλίου, το super model μοιράστηκε την φωτογραφία που τράβηξε στο σπίτι της αδελφής της Kourtney Kardashian στο Malibu. Φορούσε ένα κομψό midi φόρεμα σε τόνους του πράσινου, το Hockney από το brand House of Sunny, το οποίο έγινε viral. Tόσο τα σέξι cutouts, όσο η πλεκτή υφή και τα ιδιαίτερα prints σε πράσινους χρωματισμούς το χρίζουν ένα από τα αγαπημένα των It girls.

Τo εντυπωσιακό φόρεμα με την Scandinavian αισθητική έχει ξεπουλήσει τρεις φορές από την κυκλοφορία του. Μας αρέσει γιατί μπορεί να φορεθεί όλη μέρα τους ζεστούς μήνες. Στην πόλη με strappy πέδιλα και shoulder bag.

 Στο νησί με σαγιονάρες και μαντήλι στα μαλλιά ή πάνω από το μαγιό στην παραλία και το βράδυ με minimal ψηλοτάκουνα και statement σκουλαρίκια!

https://instagram.com/p/CDH9WBDj_xe/?
jenny.gr

House Of Sunny 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.