ΣΤΙΛ

Γυναικεία μαγιό 2020: Οι 3 hot τάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από τη φετινή συλλογή σας


Μάρθα Κουμπάνη

4 Αυγούστου 2020

Γυναικεία μαγιό 2020: Οι 3 hot τάσεις που δεν πρέπει να λείπουν από τη φετινή συλλογή σας

Η ιδανική στιγμή shopping για το φετινό σου μαγιό έφτασε! Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού και... των εκπτώσεων!

Ετοιμάζοντας λοιπόν τις βαλίτσες των διακοπών ή των... σύντομων αποδράσεων, ξεκινάμε τις αγορές μας για το φετινό μπικίνι που... δεν αρκεί να είναι μόνο ένα! Οι τιμές στα γυναικεία μαγιό 2020 είναι αρκετά προσιτές, επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις δύο ή και περισσότερα, για ποικιλία στις εμφανίσεις σου, στην παραλία ή την πισίνα. Ποια όμως μαγιό αξίζει να επιλέξεις αυτή τη σεζόν;

Η ομάδα της Forebelle.com επέλεξε τις 3 πιο hot φετινές τάσεις σε μαγιό, όπως τις προτιμούν οι fashionistas και influencers σε όλο τον κόσμο. Τα γυναικεία μαγιό 2020 κατακλύζονται από καυτά, μικροσκοπικά bikinis -το αγαπημένο fashion item του καλοκαιριού- σε super καλοκαιρινά χρώματα, έντονα αλλά και πιο παλ, για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με την περίσταση. Τα τρία hot trends σε μπικίνι είναι: τα ribbed bikinis, τα velvet bikinis και τα metallic. Θα τα ανακαλύψεις όλα σε νέες, summer-friendly τιμές στο Forebelle.com ! Διάβασε παρακάτω για να δεις ποιο να διαλέξεις!


Ribbed Bikinis
Τα ριπ μπικίνι είναι η πιο hot επιλογή στα γυναικεία μαγιό 2020! Αποτελούν must κομμάτι κυρίως λόγω τέλειας εφαρμογής στο σώμα  αγκαλιάζουν το σώμα παραμένοντας άνετα- και λόγω μεγάλης ποικιλίας σχεδίων. Για το top -πάνω μέρος- θα βρεις 2 επιλογές, σε extra sexy τριγωνάκι αλλά και τον απόλυτο φετινό πρωταγωνιστή... το σπορ αλλά sexy μπουστάκι, το οποίο καλύπτει και τις ανάγκες των πιο αθλητικών εμφανίσεων.

Όσο για το κάτω μέρος των ribbed bikinis, η τάση για ψηλόμεσο maximum sexy σλιπ παραμένει ισχυρή ενώ πιο classic επιλογή είναι και το ιδιαίτερα κολακευτικό για κάθε σώμα, το brazil. Στο forebelle.com θα βρεις μία μεγάλη γκάμα σε χρωματικές επιλογές όπως τυρκουάζ, γαλάζιο, καρπουζί, λιλά, ροζ κ.α. για refreshing summery looks κάθε μέρα των διακοπών σου!

jenny.gr
jenny.gr
jenny.gr

Velvet Bikinis

Τα velvet μαγιό κάνουν το δυναμικό comeback που περιμέναμε! Οι συλλογές μαγιό του 2020 είναι αφιερωμένες στα velvet bikinis καθώς αποπνέουν maximum θηλυκότητα και γοητεία. Η soft υφή στα βελούδινα μπικίνι χαρίζουν μία ιδιαίτερη αίσθηση glam που έλειπε από τα beach looks τις περασμένες σεζόν. Λόγω λάμψης του υφάσματος, τραβούν τα βλέμματα, ενώ δείχνουν τέλεια κάτω από crop tops ή διάφανες tunic για τις chill out στιγμές γύρω από την πισίνα.

Τα ψηλόμεσα σλιπ κυριαρχούν κι εδώ, ενώ το extra hot κορδονάκι δίνει ένα trendy twist στο glam look του βελούδινου μπικίνι. Όσο για την χρωματική παλέτα; Εδώ είναι εντελώς διαφορετική! Αποχρώσεις πιο dark, που σαγηνεύουν, που δεν μπορείς ακριβώς να περιγράψεις, δένουν με το βελούδο για εμφανίσεις που θα συζητηθούν! Στη συλλογή Forebelle.com θα βρεις velvet bikinis στα ιδιαίτερα χρώματα του χαλκού, του μοβ και του πετρόλ, αλλά και σε πιο classic summer αποχρώσεις, όπως ροζ και γαλάζιο, όλα σε νέες, σούπερ καλοκαιρινές τιμές!

jenny.gr
jenny.gr

Metallic Bikinis

Ένα μεταλιζέ μαγιό πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στη συλλογή σου αν θέλεις να τραβήξεις όλα -μα όλα- τα βλέμματα πάνω σου! Από όλες τις τάσεις στα γυναικεία μαγιό 2020, το μεταλλιζέ μπικίνι δείχνει να κυριαρχεί και να... γίνεται ταχύτατα ο νέος πρωταγωνιστής αυτό το καλοκαίρι. Το προτιμούν οι influencers, οι fashionistas αλλά και celebrities σε όλο τον κόσμο καθώς η εκτυφλωτική λάμψη του υφάσματος αναδεικνύει το μαύρισμα στην εντέλεια, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα κολακευτικό look. Επίλεξε λοιπόν ένα ή περισσότερα μεταλλιζέ bikinis εάν επιθυμείς ξεχωριστές glamorous εμφανίσεις στο resort ή το νησί όπου βρίσκεσαι. Tip: Μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και το βράδυ! Επίλεξε ένα μπλουζάκι με έναν ώμο, κι άφησε τη μεταλλιζέ τιράντα να φαίνεται, για extra glam νυχτερινή εμφάνιση, γεμάτη λάμψη!

Για το top του μαγιό, στα μεταλλιζέ σχέδια θα βρεις το hot τριγωνάκι αλλά και το κλασικό top με πιο φαρδιές τιράντες για μεγαλύτερη υποστήριξη και... περισσότερη λάμψη! Στο σλιπ, η τάση για ψηλόμεσα και brazil υιοθετείται κι εδώ, ενώ και τα maximum sexy κορδονάκια κάνουν κι αυτά την εμφάνισή τους. Η χρωματική παλέτα στα μεταλλιζέ μαγιό αποτυπώνει πιο soft αποχρώσεις, πολύ ανοιχτό τυρκουάζ και γαλάζιο, λιλά, ανοιχτό γκρι και κρεμ-σχεδόν λευκό. Ανακάλυψε όλα τα σχέδια σε απίθανες, super καλοκαιρινές τιμές, στο Forebelle.com

jenny.gr
jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.