ΣΤΙΛ

Αυτή θα είναι η most wanted τάση στα πανωφόρια του 2020


Μάρθα Κουμπάνη

20 Αυγούστου 2020

Αυτή θα είναι η most wanted τάση στα πανωφόρια του 2020

Για να συντάξω την έκθεση των trends για το φθινόπωρo/χειμώνα 2020, είδα αμέτρητες εικόνες από τα runways και έγινε γρήγορα σαφές ότι υπάρχει μια τάση στα πανωφόρια που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε μεγάλη συλλογή που σέβεται τον εαυτό της και έτσι προορίζεται να κυριαρχήσει. Οι οπαδοί της Bottega Veneta και της Stella McCartney δημιούργησαν όμορφες καμπαρντίνες σε βουτυρώδη δέρματα - μερικά αληθινά και μερικά vegan - σε καραμέλα, σοκολατί και τερακότα, καθώς και ένα πιο κλασικό μαύρο δέρμα. 

Τα δερμάτινα παλτά είναι σίγουρα μια αγορά- επένδυση, καθώς τείνουν να κοστίζουν.

jenny.gr

Prada, Loewe, Bottega Veneta αναδημιουργούν κλασικά δερμάτινα παλτό παίζοντας με χρώμα και υφή. Παράλληλα υπάρχουν και ανατρεπτικές χρωματικές επιλογές αν θέλετε να κάνετε το statement όπως βεραμάν και άλλα παστέλ.  Το σίγουρο είναι ότι θα σας προστατεύουν απόο την βροχή ενώ τις πρώτες δροσερές μέρες θα τα φορέσουμε πάνω από το τρίπτυχο T-shirt, τζιν και chelsea boots!

jenny.gr

Arket 

jenny.gr

REMAIN BIRGER CHRISTENSEN 

jenny.gr

MIU MIU 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.