ΣΤΙΛ

H Chiara Mastroianni είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Loewe


Μάρθα Κουμπάνη

4 Σεπτεμβρίου 2020

H Chiara Mastroianni είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Loewe

Aπό το 2014, η Loewe και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Jonathan Anderson, συγκεντρώνουν τις collection τους σε μία ετήσια limited- edition έκδοση, που διατίθεται προς πώληση από το site του brand (ή σε επιλεγμένα καταστήματα). Οι φωτογραφίσεις πραγματοποιούνται στα κεντρικά της UNESCO στο Παρίσι από την Γιαπωνέζα φωτογράφο, Fumiko Imano.

Για τη FW20, αυτό το πρόσωπο είναι η Chiara Mastroianni. Η Γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, κόρη του Marcello Mastroianni και της Catherine Deneuve, είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του luxury brand για τη χειμερινή του συλλογή.

Η εντυπωσιακή Γαλλίδα ποζάρει με ένα vintage αυτοκίνητο, ντυμένη με δημιουργίες του οίκου και φυσικά με τις iconic Loewe bags. Δερμάτινα πανωφόρια, ρούχα με πλούσιους όγκους και πιέτες, θηλυκές γραμμές είναι τα κύρια στοιχεία. Το στιλ αποπνέει ένα σοφιστικέ θα έλεγε κανείς, μυστήριο όπως αυτό της Γαλλίδας σταρ. Tο αποτέλεσμα είναι αρτιστίκ και η ατμόσφαιρα vintage. Όσο για τη συλλογή, δεν βλέπουμε την ώρα να τη φορέσουμε.

Τη φωτογράφιση μοιράστηκε στο Instagram o οίκος Loewe.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.